SINCAN ULUSLARARASI ORGANIZASYONLAR IÇIN EV SAHIPLIGINE HAZIRLANIYOR

Sincan Belediyesi ilçenin marka degerini yükseltecek yatirimlara bir yenisini daha eklemeye hazirlaniyor. Fatih'te insa edilen Çok Amaçli Salon ve Kültür Merkezi'nin yapiminda sona gelindi. Merkezin açilmasiyla birlikte Sincan, yalnizca ulusal çap

Güncel 27.03.2021 21:22:27 0
SINCAN ULUSLARARASI ORGANIZASYONLAR IÇIN EV SAHIPLIGINE HAZIRLANIYOR

Sincan Belediyesi, ilçeyi sanat ve kültürle bulusturmak için çalismalara ara vermeden devam ediyor. Tamamlandiginda Ankara’nin en büyügü olacak olan Kongre ve Kültür Merkezi hizla yükselirken, Fatih semtinde de “Çok Amaçli Salon ve Kültür Merkezi”nin kisa süre içerisinde hizmete girmesi planlaniyor.

Çok Amaçli Salon ve Kültür Merkezi Kolonsuz Yapisiyla Dikkat Çekiyor

12.975,00 metrakarelik arsa üzerinde toplam 21.159,00 metrekarelik kapali insaat alanina sahip “Çok Amaçli Salon ve Kültür Merkezi” yapim çalismalarinda sona gelindi. Çok Amaçli Salon’un yüzde 90’lik bölümü tamamlandi. 

Sincan’in gözbebegi olacak olan merkezde her ayrinti düsünüldü. 3000 metrekarelik kolonsuz kapali alan ile tiyatro ile çesitli sanat etkinlikleri nezih ve ferah bir ortamda yapilabilecek. Yapi içerisinde bin 392 kisilik toplanti ve dügün salonu, 373 kisilik nikah ve konferans salonu, sergi ve fuaye alani, güngörmüsler ve hanimlar salonu, kütüphane, okuma salonlari ve atölyeler bulunuyor. 

Çok Amaçli Salon ve Kültür Merkezi’nin en önemli avantajlarindan biri de metroya yakin olmasi. Merkeze gidecek olan vatandaslar metro ile kolay bir sekilde ulasim saglayabilir. Yapi ayrica 136 araçlik kapali, 34 araçlik açik otoparki ile Sincanlilara hizmet verecek. 


Sincan Belediye Baskani Murat Ercan, Çok Amaçli Salon ve Kültür Merkezi ile ilgili bilgi verdi. Baskan Ercan, “Sincanimiza büyük yatirimlar yapiyoruz. Pandemi sürecinde de büyük yatirimlarimizda en ufak bir aksama olmadi. Fatih bölgemizde içinde kolon olmayan, bu çok enteresan altini çizmek istiyorum, muhtesem bir kompleks yapiyoruz. “Çok Amaçli Salon” ile sadece ulusal degil, uluslararasi çapta fuar organizasyonlarina ev sahipligi yapacak bir potansiyele kavusmus oluyoruz. Çünkü bizim istegimiz bu, Sincan’in prestij projelerle insanlarin dikkatini çekmesini istiyoruz. Insallah çok kisa sürede tamamlanmis olacak.” ifadelerini kullandi. 




Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °