SINEKLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Edremit Belediyesi sinekle mücadelesini yaz- kis sürdürüyor. Özellikle üreme alanlarina yönelik ilaçlama çalismasi yürütüyor.

Güncel 11.02.2021 17:52:36 0
SINEKLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Edremit Belediyesi’ne Park ve Bahçeler Müdürlügü’ne bagli ekipler tarafindan ilçe genelinde sinekle mücadele çalismalarina araliksiz devam ediyor.

Sinekle mücadele ekipleri, son günlerde yagislarin artmasiyla birlikte dere yataklari, sulak ve szlik alanlar, basta olmak üzere kanalizasyon ve yagmur suyu drenaj hatlarinda sinekle mücadele çalismalarini yogunlastirdi. 

Vatandaslarin rahat bir yaz mevsimi geçirmeleri için sivrisineklerin üreyebilecekleri alanlar sürekli ilaçlaniyor. Kis aylarinda soguktan korunmak amaciyla yer altina siginan hasereyle mücadele kapsaminda alt yapi galerilerinde ilaçlama uygulamalari gerçeklestiriliyor. Sicak sisleme yöntemlerinin de kullanildigi mücadelede yaz dönemi için ön hazirlik yapilarak ve üreme alanlarinin kontrolü hedefleniyor.

Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan, “Vatandaslarimizin sagligini korumak için ilaçlama çalismalarimiz tüm mahallelerimizde ara vermeden devam edecek” dedi.




--


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °