Sirinyer'deki atil arazi hizmete sunuluyor

Sirinyer'deki atil arazi hizmete sunuluyor

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
Sirinyer

Kentin kalbi Sirinyer’deki trafik ve otopark sorununu rahatlatabilmek için kollari sivayan Buca Belediyesi, semt pazari yaninda kalan atil araziyi otopark yapmak için çalismalara basladi. Hemsehrilerin talepleri üzerine harekete geçen belediye, araziyi düzenleyerek 2 bin 500 metrekarelik otoparki hizmete açacak.

Kentin sorunlarini çözmek için planli bir sekilde çalismalarini yürüten Buca Belediyesi, vatandasin talepleri dogrultusunda atil alanlari yenileyerek kullanima açiyor.

Geride kalan 6 aylik dönemde Buca sokaklarinda serme asfalt, asfalt yamama ve kilit parke tasi döseme faaliyetlerinde vites yükselten Buca Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, ilçenin kalbi Sirinyer’e nefes aldiracak bir otopark çalismasi için kollari sivadi.

Haftada iki gün hizmet veren ve Buca’nin en kalabalik semt pazari olan Sirinyer Pazari yakinindaki hali sahalarin yan tarafinda kalan atil alanda gerçeklestirilen çalismanin, özellikle pazar kurulan günlerde bölgedeki otopark sorununu rahatlatmasi bekleniyor.

150 ARAÇLIK OTOPARK
Bölgedeki ihtiyaci uzun zamandir dile getiren hemsehrilerin talepleri üzerine harekete geçen fen isleri ekipleri,  uzun zamandir atil duran arazi için gerekli çalismalari tamamladiktan sonra alan temizlenerek zemin düzeltme çalismalari baslatildi.  Söz konusu alan, zemin düzenlenmesinin ardindan kilit parke tasi dösenerek vatandaslarin hizmetine sunulacak. Toplamda 2 bin 500 metrekarelik alandan, yaklasik 100 araç açik alan otoparki olarak yararlanabilecek.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °