Tarih: 06.01.2022 14:52

''SIZIN ÖYKÜNÜZ'' OKUYAMAYAN KIZ ÇOCUKLARINA UMUT OLUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gazeteci yazar Ömür Sabuncuoglu’nun maddi imkânsizliklar nedeniyle okuyamayan kiz çocuklarina ulasiyor. Ünlü isimlerin imzasini tasiyan öykülerden derlenen ve Inkilâp Kitabevi etiketiyle yayimlanan Sabuncuoglu’nun son kitabi Sizin Öykünüz’ün satisindan elde edilen gelir okuyamayan kiz çocuklarinin egitimi için kullaniliyor. 

BIRBIRLERINDEN ÜNLÜ ISIMLER HIKAYELERI ILE RAFLARDA

Bugüne kadar 300’den fazla çocugun hayatina dokunan ve ilki 2018, ikincisi 2019 yilinda çikan Onlarin Öyküsü ile Bizim Öykümüz’ün ardindan pandemi nedeniyle bir yil gecikmeli olarak yayimlanan Sizin Öykünüz’ün hedefi çok daha fazla çocuga ulasmak.

Yine birbirinden ünlü isimlerin yer aldigi kitapta, Azra Akin, Berrak Tüzünataç, Burçin Terzioglu, Caner Erkin, Doga Rutkay, Ebru Salli, Ece Üner, Gülay Kamaz, Gonca Vuslateri, Kerem Bürsin, Mehmet Aslantug, Metin Hara, Pinar Ögün, Sezen Aksu ve Sinem Kobal okurlarini umut dolu öykülerle karsiliyor. Kimi çocukluk yillarina götürüyor, kimi bir kadinin hayata tutunma mücadelesini anlatiyor, kimi içindeki çocuga kulak veriyor.

Egitimde cinsiyet esitligini saglamanin önemine öyküleriyle de dikkat çeken bu kitap, okuldan mahrum kalan kiz çocuklarinin hayallerini gerçek yapmak için okurlarini bekliyor.    

  





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —