SOCAR Türkiye, enerjisiyle pedallarin gücüne destek vermeye devam ediyor

SOCAR Türkiye, enerjisiyle pedallarin gücüne destek vermeye devam ediyor

SOCAR Türkiye, geçen yil oldugu gibi bu yil da Uluslararasi Turkcell Granfondo Izmir Bisiklet Yarismasi'nin ana sponsoru oldu.

SOCAR Türkiye, geçen yil oldugu gibi bu yil da Uluslararasi Turkcell Granfondo Izmir Bisiklet Yarismasi’nin ana sponsoru oldu. Yaris, “Daha Sürdürülebilir Bir Dünya” mottosuyla 4 Eylül’de Izmir Cumhuriyet Meydani’ndan start alacak.

SOCAR Türkiye, Uluslararasi Turkcell Granfondo Bisiklet Turnuvasi’nin Izmir Cumhuriyet Meydani’ndan baslayacak ikinci etabini bu yil da ana sponsor olarak destekliyor. 16 yasindan 70 yasina tüm amatör yol bisikletçilerine açik olan turnuvanin “Daha Sürdürülebilir Bir Dünya” mottosuyla kosulacak Izmir etabi, 20 ülkeden bisikletçilerin katilimi ile 4 Eylül’de gerçeklesecek. SOCAR Türkiye ana sponsor olarak Cumhuriyet Meydani’na kurulacak EXPO alaninda yarismacilara dinlenme alani, gida ve içecek destegi verecek. 

105 ve 57 km’lik iki parkurdan olusan uluslararasi yarismanin Izmir etabi Cumhuriyet Meydani’ndan baslayarak Mustafa Kemal Bulvari üzerinden Urla’ya uzanacak ve basladigi noktada son bulacak. Geçen yil birçok engelli sporcunun da yaristigi Izmir etabinda, yaklasik bin 500 bisikletçi pedal çevirmisti. Geçen yil uzun parkurda birinciligi Petkim Spor Kulübü’nden Ercüment Boran kazanmisti.

Amatör bisikletçilere açik uzun yol bisiklet yarisi olan Granfondo, dünyanin birçok baskentinde gerçeklestirilen özel bir organizasyon olarak dikkat çekiyor. Granfondo, bir spor müsabakasi, kültürel bir deneyim ve sosyal sorumluluk bakis açisiyla bisiklete gönül verenleri bulusturuyor.