SOCAR Türkiye yilin en itibarli enerji sirketi seçildi

SOCAR Türkiye yilin en itibarli enerji sirketi seçildi

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
SOCAR Türkiye yilin en itibarli enerji sirketi seçildi

Yil içinde itibarini en çok artiran marka ve paydaslarinin belirlendigi The ONE Awards Bütünlesik Pazarlama Ödülleri, 9 Ocak Persembe gecesi düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 50’yi askin kategorinin degerlendirildigi The ONE Awards’ta SOCAR Türkiye, enerji alaninda ‘Yilin Itibarlisi Ödülü’ne layik görüldü.

Enerji alaninda dev projeleri hayata geçiren, Türkiye’nin en büyük dogrudan dis yatirimcisi SOCAR Türkiye, The ONE Awards’ta ‘Yilin Itibarlisi Ödülü’nü aldi. Marketing Türkiye’nin Akademetre Research & Strategic Planning Company ile gerçeklestirdigi arastirmada, enerji kategorisinde birincilige layik görülen SOCAR Türkiye’nin ödülünü sirket adina, Dis Iletisim Grup Koordinatörü Özlem Kaya ve Pazarlama Iletisimi Grup Koordinatörü Zara Ibrahimzade aldi.

TOPLUM NEZDINDE ITIBAR GÖRMEK ÇOK DEGERLI BIR ÖDÜL

The ONE Awards Bütünlesik Pazarlama Ödülleri töreninin 6’ncisi, genis bir katilimla 9 Ocak Persembe gecesi Raffles Istanbul’da gerçeklestirildi. ‘Yilin Itibarlisi’ ödülünün kendileri için büyük gurur kaynagi oldugunu dile getiren SOCAR Türkiye Kurumsal Iletisim Baskani Murat LeCompte, “Enerji zorlu ve büyük ölçekli yatirimlari gerektiren bir alan. Bugüne kadar Türkiye’ye yaptigimiz yatirimlarin toplami 16 milyar dolara ulasti; tüm projelerimiz tamamlandiginda bu rakam da 19,5 milyar dolar olacak. Türkiye’de ana yatirimlarini petrokimya, rafinaj, dogalgaz ticaret ve dagitiminda yogunlastiran SOCAR Türkiye olarak, toplum nezdinde de ‘itibar’ görmek bizim için çok degerli bir ödül. Bizi ‘Yilin Itibarlisi’ seçen herkese ve sirketimizi buraya tasiyan tüm çalisma arkadaslarima sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

50’YE ASKIN KATEGORIDE DEGERLENDIRME YAPILIYOR

Yil içinde itibarini en çok artiran marka ve paydaslarinin ödüllendirildigi The ONE Awards Bütünlesik Pazarlama Ödülleri çerçevesinde 50’yi askin kategoride degerlendirme yapiliyor. ‘Itibar ve Marka Deger Performansi Ölçümü’ kapsaminda toplam 12 ilde 1.200 kisi ile yüz yüze görüsmeler gerçeklestiriliyor. Bu arastirma sonrasinda da sektörlerinde yil içinde itibarini en çok artiran sirketlere törenle ödülleri veriliyor.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °