SOCAR TÜRKIYE'NIN YENI REKLAM FILMI YAYINLANDI

SOCAR TÜRKIYE'NIN YENI REKLAM FILMI YAYINLANDI

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
SOCAR TÜRKIYE

SOCAR Türkiye’nin dogalgaz iletisimi için hazirladigi reklam filminde, SOCAR uzmanligiyla dogalgaza kavusan evlerde yasanan mutlu anlar ekrana yansidi. SOCAR Türkiye, hizmetiyle milyonlarca insani mutlu etmekten duydugu gururu vurguladi.

Türkiye’nin en büyük dogrudan dis yatirimcisi SOCAR Türkiye, “Gurur Duyuyoruz” filmiyle Türkiye’de milyonlarca eve dogalgaz hizmeti sunmaktan duydugu gururu anlatti. SOCAR çalisanlarinin gece gündüz çalisarak, büyük bir uzmanlikla dogalgaz ulastirdigi evlerde yasanan mutlulugu vurgulayan reklam filmi, 9 Aralik aksamindan itibaren televizyonda ve dijital mecralarda yayinlanmaya basladi.

SOCAR Türkiye’nin sundugu hizmetle bir ailenin hayatinda yasanan mutlu anlarin çogaldigini anlatan reklam filminde; disardan eve giren bir gencin isinmaktan duydugu memnuniyet, esinin yaptigi çorbayi içen bir babanin duydugu hayranlik, yeni banyo yapan çocuguna “sihhatler olsun” diyen bir annenin duydugu mutluluk duygusuna vurgu yapildi. SOCAR Türkiye’nin “Herkes evinde sicacik anlari doya doya yasasin diye” hizmet verdigine ve bununla gurur duyduguna dikkat çekildi. 

Reklam filmini izlemek için: https://youtu.be/39eBhQ7qdM0


Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °