Tarih: 27.02.2021 12:46

SON DAKIKA! YÜZYÜZE EGITIMDE TARIH DEGISTI.

Facebook Twitter Linked-in

Kabine Toplantisi'dan sonra çikacak kararlar dogrultusunda,, tüm illerde yüzyüze egitime geçis durumlari yeniden degerlendirilecek.

Il ve Ilçelerde ki ilkokullarin tamami, ortaokul ve lise son sinif ögrencileri ve meslek liseleri 1 Mart tarihinde yüz yüze egitime baslama hazirliklari yaparken, Il Valiliklerinden pes pes önemli açiklamalar geldi.

Il Valilikleri 1 Mart Pazartesi günü baslanilmasi planlanan yüz yüze egitimi simdilik erteledi.

Valilikler yüz yüze egitimde son karari vermek için 1 Mart günü yapilacak olan kabine toplantisini bekleyecek ve toplantidan çikacak karara göre yüz yüze egitim kararlarini alacak. Peki 1 Mart günü sinavlar yüz yüze yapilacak mi?

1 Mart günü sinavlar yüz yüze yapilacak mi?

Bir çok okul 1 Mart tarihinden yüz yüze egitime baslayacak sekilde hazirliklarini tamamladi. Hatta bir çok okul takvim dogrultusunda ilk dönem yapilamayan yüz yüze sinavlarin 1 Mart tarihinden itibaren yapilacagini ögrencilerine duyurdu. Valiliklerin pes pese yaptigi 1 mart tarihinde ki yüz yüze egitim kararinin ertelenmesinden sonra ayni gün okullarda yüz yüze sinavlarin yapilmasinin pek muhtemel olmadigi degerlendirilmektedir. Konuyla ilgili olarak Milli Egitim Bakanligi tarafindan önümüzdeki saatlerde yapilacak açiklamalar sitemizde paylasilacaktir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —