SOYER'DEN AYAKAKBICILARA SHOEXPO ÇAGRISI

SOYER

SHOEXPO Izmir Ayakkabi ve Çanta Fuari'nin lansmani Ayakkabicilar Sitesi Merkez Çarsi'da gerçeklestirildi. 16-19 Mart 2022 tarihleri arasinda 48.si düzenlenecek olan fuara Tunç Soyer sektörün tüm paydaslarini davet etti.

 

SHOEXPO Izmir Ayakkabi ve Çanta Fuari'nin lansmani Ayakkabicilar Sitesi Merkez Çarsi'da gerçeklestirildi. 16-19 Mart 2022 tarihleri arasinda 48.si düzenlenecek fuarin tanitim toplantisina Nobel Expo Yönetim Kurulu Baskani Erhan Çelik, AYKÜSAN- Izmir Isikkent Ayakkabicilar Sitesi Baskani Süleyman Özcan, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer ve IZFAS Genel Müdürü Canan Karaosmanoglu Alici, Shoexpo'nun en önemli destekçilerinden Ege Ayakkabi Sanayicileri Dernegi Baskan Yardimcisi Belgin Çiçeksever ile Türkiye Ayakkabi Sanayicileri Dernegi Yönetim Kurulu Üyesi Talat Daghan ve Ayakkabicilar Sitesi esnafi katildi. 

 

“SAHIP ÇIKACAGIZ”

Tunç Soyer, Isikkent Ayakkabicilar Sitesi'nin kangrene dönen sorunlarin çözümü için müjdeler verdi. Tunç Soyer, Ayakkabicilar Sitesi'ne takviye araç servisi, site içerisinde kres ve sosyal tesis, site içerisi asfalt çalismalari yapilacagini söyledi.

“ISIKKENT STRATEJIK ÖNEM TASIYOR”

Izmirli ayakkabi üreticilerin mutlaka fuara katilmasi gerektigini ifade eden Soyer, fuarin temel amacinin, üretici ile alim heyetlerini bulusturmak ve ülke ekonomisine destek sunmak oldugunu söyledi. Soyer “Izmir için en temel amacimiz ise Izmir ve bölgemizdeki üreticilerin, Shoexpo'da daha da görünür olmasi. Izmir Büyüksehir Belediyesi, bu noktada Isikkent'teki üreticilerimize destek vermeye ve bu destegi fuar katilimi ile daha ileri tasiyamaya kararli” diye konustu.

 Soyer, ayrica bugüne kadar herhangi bir sekilde fuar katilimi olmayan esnafa da yine ihracat egitimi vereceklerini belirtti. Bu egitimlerini tamamlayan esnafin da yine Izmir Büyüksehir Belediyesi çatisi altinda fuarda yer alacagini belirtti. 


“ÜRETICI ALICIYLA BULUSACAK"

Nobel Expo Yönetim Kurulu Baskani Erhan Çelik ise Konya, Istanbul, Hatay, Gaziantep, Adana basta olmak üzere Türkiye'nin her yerinden Shoexpo'ya yogun ilgi olduguna dikkat çekerek "Ciddi bir alim heyeti destegimiz var. Izmir Ticaret Odasi'nin da fuarda 40 metrekare yer alan esnafa 65 metrekaresini katilimci destegi olarak veriyor. Geçen seneki alim heyetleri fuara tekrar gelmek istiyor. Ekonomik durum su an ayni zamanda ihracat için firsat da yaratiyor. Tüm bunlari topladiginizda Izmir’de fuar yapmanin keyfini biz hiçbir yerde yasamiyoruz. Bu fuar Izmir’in fuari, biz sadece organizatörüyüz. Izmirli üreticiler gereken deger ve ilgiyi göstermeli, fuarlarina sahip çikmali” diye konustu.