Sözümüz Çok Ama, Simdi Birbirimize Destek Olma Zamani; Teskilatlarimizla Teyakkuzdayiz

Sözümüz Çok Ama, Simdi Birbirimize Destek Olma Zamani; Teskilatlarimizla Teyakkuzdayiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Izmir Baskani Veysel Sahin "Siradisi günler yasiyoruz. Depremler ve sel felaketi büyük acilara sebep oluyor. Can kayiplarimiz yüregimiz yakiyor. Maddi zararlar ise belimizi büküyor. El ele vererek bu sorunlari da asaca

Bir durum degerlendirmesi yapacak olursak bilanço son derece agir. Yüzlerce magdurumuz var diyerek bir açiklama yapan MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin, “Dün yasananlar hepimizi derinden etkiledi. Yüzlerce evi su basti. Yüzlerce araç kullanilmaz halde ve en önemlisi de selden etkilenen isyerlerinin ve fabrikalarin durumu çok kötü. Yüzlerce is yeri kullanilmaz halde veya hasarli. Su anda bizlere düsen magduriyet yasayan afetzedelere destek olmak ve onlarin yanlarinda olmaktir.” ifadelerini kullandi.

Suç Bastirmanin Geregi Yok, Görev Zamani

CHP yetkililerin suç bastirircasina demeçler vermesine de anlam veremiyorum diyerek açiklamasini sürdüren MHP Izmir Baskani Sahin “Simdi birbirimize destek olmaktan, yaralari birlikte sarmaktan ve Cenab-i Allah’a dua etmekten baska bir çaremiz yok. Yapilan hatalari da bugüne kadar yapilmayan isleri de zaten çok iyi biliyoruz. Cumhur Ittifaki olarak biz yaralari sarmanin ve hemsehrilerimize omuz vermenin derdindeyiz. CHP’li yerel yöneticilerin ve partililerin suç bastirircasina seslerini yükseltmelerine gerek yok. Simdi görev zamani. Konusma zamani degil”

Teskilatlarimizla Her An Görevdeyiz

Tüm ilçe teskilatlarindan sürekli bilgi aldigini da sözlerine ekleyen Il Baskani Sahin, “Her zaman oldugu gibi yasadigimiz su zor günlerde de halkimizin yanindayiz. Bütün ilçe teskilatimiz, il yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve gönüllü kuruluslarimizla birlikte teyakkuz halindeyiz. Teskilatlarimizdan anlik bilgi aliyor, yapilmasi gerekenler hakkinda bilgi ve destek alisverisimizi sürdürüyoruz. Herkes biliyor ki Türk Milliyetçileri, Ülkücüler her zemin ve sartta her türlü zorlugu asarak insanlarimizin hizmetindedir. Su anda can kayiplarimizin acisini tasiyoruz. Maddi zararlar ise hemsehrilerimizin belini bükmüs durumda. El ele vererek bu sorunlari da asacagimiza inaniyorum. Söyleyecek çok sözümüz var ama simdi birbirimize destek olma zamani. Basimiz sagolsun. Bütün Izmir’e geçmis olsun. Duamiz odur ki Cenab-i Allah bizi bu afetlerden muhafaza etsin, sevdiklerimizi korusun.” Diyerek sözlerini tamamladi.