Sporculari Baskan ugurladi

Sporculari Baskan ugurladi

Menemen Belediye Baskani Aydin Pehlivan, Kusadasi'nda düzenlenecek Muay Thai Türkiye Sampiyonasi'nda Menemen'i temsil edecek sporculari makaminda agirladi. Genç sporculara basarilar dileyen Baskan Pehlivan, "Bizleri en iyi sekilde temsil edece

Spora ve sporcuya destegini artirarak sürdüren Menemen Belediye Baskani Aydin Pehlivan, Kusadasi’nda düzenlenecek olan Muay Thai Türkiye Sampiyonasi ve Milli Takim Seçmeleri’nde mücadele edecek Menemen Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporculariyla bulustu. Bugün baslayacak ve 7 Haziran’a kadar sürecek olan sampiyonada 11 Menemenli sporcusu yer aliyor. 

Yolculuklari öncesi turnuvaya katilacak kafileyi makaminda agirlayan Baskan Pehlivan, genç sporculara basarilar diledi. 

Genç sporculara nasihat da veren Baskan Pehlivan, “Çalisirsaniz, mücadele eder ve emek sarf ederseniz, basari da gelecektir. Orada alacaginiz her basari bizleri mutlu edecektir. Ama unutmayin ki, kazansaniz da kaybetseniz de bizler her zaman yaninizda olmaya, destek vermeye devam edecegiz. Umarim emeklerinizin karsiligini en iyi sekilde alirsiniz. Dualarimiz sizlerle çocuklar, yolunuz açik olsun” ifadelerini kullandi.