STAR RAFINERI VE SOCAR PETROL TICARET'E "IHRACATIN YILDIZI” ÖDÜLÜ

SOCAR Türkiye grup sirketi STAR Rafineri ve SOCAR Petrol Ticaret, Istanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ihracatçilari Birligi tarafindan verilen 2021 Ihracatin Yildizlari Ödülleri'nde, Mineral Yakit kategorisinde ilk iki sirada yer aldi.

Ekonomi 23.03.2022 13:48:52 0
STAR RAFINERI VE SOCAR PETROL TICARET

Türkiye’nin en büyük dogrudan dis yatirimcisi SOCAR Türkiye’nin istirakleri STAR Rafineri ve SOCAR Petrol Ticaret, Istanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ihracatçilari Birligi (IKMIB) tarafindan verilen 2021 Ihracatin Yildizlari Ödülleri’nde iki ödülün sahibi oldu. SOCAR Petrol Ticaret, Mineral Yakitlar kategorisinde birinci olurken, STAR Rafineri de ikinci oldu. SOCAR Türkiye, iki grup sirketiyle ilk iki sirada yer alarak ihracatin devler liginde zirvedeki konumunu güçlendirdi. 

ENTEGRE YAPI SAYESINDE ÜRETIM KESINTISIZ SÜRDÜ

Pandemi ile birlikte 2021 yilinda is yapis sekilleri degisse de SOCAR Türkiye grup sirketleri basarili sonuçlar almaya devam etti. STAR Rafineri ve Petkim’in entegre yapisi sayesinde üretim ve satislar hiz kaybetmeden kesintisiz olarak sürdü. SOCAR Türkiye sirketleri, bu zorlu geçen yillarda dogrudan ihracatin yaninda ihracatçi yerli sanayiciyi de desteklemeyi sürdürdü.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °