Tarih: 28.12.2020 06:06

Taraftarin Sampiyonluk Adayi Degisti

Facebook Twitter Linked-in

Yüzde 39’luk bir kesim ise Basaksehir’in sampiyon olacagi görüsünde birlesiyor. Taraftarin sampiyonluk adayini degistiren maçlar ise Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ve Besiktas-Basaksehir karsilasmalari oldu. Derbinin berabere sonuçlanmasi ve Besiktas’in Basaksehir’i yenmesinden önce taraftar, yüzde 49’la Basaksehir’in sampiyonluguna sans verirken taraftarin yüzde 42’si Galatasaray’i sampiyonluga yakin görüyordu.

Yenilikçi online sans oyunlari platformu Misli.com’un uzun vadeli bahis verilerine göre, Spor Toto Süper Lig sampiyonluk mücadelesinde taraftarlarin favorisi Galatasaray. Misli.com üyelerinin yüzde 47’si, Galatasaray’in sampiyon olacagina inaniyor. Basaksehir’in sampiyon olacagina inananlar yüzde 39’luk bir orana sahip. Besiktas ise yüzde 14 ile sampiyonluk adaylari arasinda listede yerini aliyor.

Taraftarin sampiyonluk tercihlerini en çok degistiren karsilasmalar ise Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasinda Kadiköy’de oynanan ve 1-1 biten Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ve Besiktas’in 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlanan Besiktas-Basaksehir maçlari oldu. Bu maçlar öncesinde taraftarin sampiyonluk yolunda favorisi yüzde 49’la Basaksehir’di. Galatasaray ise Basaksehir’in ardindan yüzde 42 ile listede ikinci sirada yer aliyordu.  Besiktas’in sampiyonluguna inananlarin orani ise yalnizca yüzde 9’du.

TakimYüzdeOran
Galatasaray%472,35
Basaksehir%391,35
Besiktas%1425.00

Sosyal medyanin sampiyonluk siralamasi daha farkli

Üyelerine dünya standardinda güvenilir ve kaliteli sans oyunlari tecrübesi yasatan Misli.com taraftarin nabzini tutmaya devam ediyor.  Misli.com’un sosyal medya üzerinden yaptigi “Sizce Spor Toto Süper Lig’de hangi takim sampiyon olacak?” anket sonuçlarina göre de taraftarin favorisi Galatasaray. Ankete katilan taraftarlarin yüzde 51’i Galatasaray’in sezonu sampiyon olarak tamamlayacagina inanirken Besiktas yüzde 36 ile listede ikinci sirada yer aldi. Anket sonuçlari Basaksehir’in sampiyonluk sansinin ise yüzde 13 oldugunu ortaya koydu.

TakimYüzde
Galatasaray%51
Basaksehir%36
Besiktas%13



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —