"TEK DURAK” OFISI HIZMET VERMEYE BASLADI

Depremzede Vatandaslarimiza Yönelik "Tek Durak” Ofisi Çevre ve Sehircilik Il Müdürlügü binasinda hizmet vermeye basladi.

Gündem 15.02.2021 18:55:34 0
"TEK DURAK” OFISI HIZMET VERMEYE BASLADI

Izmir Valiligi (BHI) Valimiz Yavuz Selim Kösger Baskanliginda geçen hafta toplanan ve depremzede vatandaslarimizin sorun ve taleplerinin dinlendigi toplanti sonrasi Valimizin talimatlariyla olusturulan hem bilgilendirme hem de basvuru talep vb. alinip çözüm üretilmesi noktasinda “Tek Durak” ofisi Çevre ve Sehircilik Il Müdürlügü Binasinda hizmet vermeye basladi. 

Deprem sonrasi evleri yikilan ve binalarinda agir hasar olusan vatandaslarimizin saglikli bilgi almasi amaciyla hizmete açilan ofiste, ilgili kurum temsilcileri bir arada bulunacak, vatandaslarimizin akillarindaki sorulara açiklayici ve dogru cevaplar verilerek hem bilgilendirme hem de basvuru taleplerine çözüm üretilecek, merkezin kapilari tüm depremzedelere açik olacak. 

Konuyla ilgili görüs bildiren Valimiz Yavuz Selim Kösger, Depremin ilk dakikalarindan itibaren vatandaslarimizin her türlü sikintilari ile hemhal olduklarini belirterek, “Geçen hafta depremzede vatandaslarimizla bir araya gelip talep ve sikintilarini dinledim. Ilerleyen süreç hakkinda vatandaslarimizin bilgi alma noktasinda birtakim sikintilari oldugunu gözlemleyerek çözüm üretme noktasinda böyle bir ofisin kurulmasi noktasinda talimat verdim. Burada, depremzede vatandaslarimiz bilgi almalarinin yaninda sorunlarini kurumlar arasi git-gel yapmadan tek durakta çözecek. Yapilmasi gerekenler mümkün oldugunca hizli bir sekilde yapilacaktir. Bu noktada hiçbir vatandasimizin hak kaybina ugramamasi için çalismalarimiz titizlikte yürütmekteyiz. Dogru planlama ve isleyisle tüm vatandaslarimizi en sorunsuz ve memnun olacaklari sekilde kalici konutlarina ulastiracagiz.” ifadelerini kullandi. 

Olusturulan “Tek Durak” ofisine vatandaslarimiz 0232 341 68 00 numaradan 1814 Kentsel Dönüsüm, 1815 Sosyal Yardim, 1816 AFAD, 1817 Karar Tespit konulari hakkinda bilgi alabilirler. 

Ayrica Adalet Mahallesi Anadolu Caddesi 41/5 adresinde yer alan Çevre Sehircilik Il Müdürlügünün Ana Hizmet Binasinin giris katinda olusturulan “TEK DURAK” ofisi hizmet vermektedir.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °