TEMAD FOÇA'DA RAMAZAN HARMANDAR ILE 3.KEZ GÜVEN TAZELEDI

Türkiye Emekli Astsubaylar Dernegi(TEMAD) Foça Subesi olagan genel kurulu pandemi önlemleri dolayisiyla bir yil gecikmeli olarak gerçeklestirildi. Mevcut Baskan Ramazan Harmandar ve ekibi 3.kez güven tazeleyerek göreve devam yetkisi aldi.

Güncel 2.04.2021 15:49:53 0
TEMAD FOÇA

144 üyesi bulunan TEMAD Foça Subesi olagan genel kurulu Içisleri Bakanligi’nin  pandemi önlemleri kapsaminda verdigi erteleme kararlari nedeniyle yaklasik bir yil gecikmeli olarak yapildi. Reha Midilli Kültür Merkezi’nde önlemler altinda yapilan genel kurulda tek listeyle seçime girildi. Hazir bulunan 74 üyenin tamaminin oylariyla seçilen yeni yönetim 3 yil için yetki aldi. Ramazan Hamandar  baskanligindaki ilçe yönetim kurulu Yasar Orhan, Ramazan Aslan, Akif Bati ve Hüseyin Saraç’tan olustu.  Erol Çetin, Orhan Balta ve Aydin Aykut  Denetim Kurulu, Celil Çelik, Ibrahim Özen ve Mehmet Amaç ise Disiplin Kurulu üyeleri olarak seçildiler.    

Ilçe Baskanligi’na 3.kez seçilen Ramazan Harmandar TEMAD Genel Merkez Yönetimi ile birlikte  Astsubay’larin  özlük haklari için çalismalara devam ettiklerini söyledi. Ramazan Harmandar; “Türk Silahli Kuvvetlerinin hemen her noktasinda hayati görevler yapan Astsubay’larin büro memurlari ile es durumdaki baslangiç derecelerinin düzeltilmesi ve TSK’nin asli unsuru olarak almasi gereken tazminatlarin verilmesi için çabalarimiz devam ediyor. Sayin Cumhurbaskani ve geçmis dönem Basbakanlarinin bu konuda vermis oldugu sözlerin zaman geçirilmeden yerine getirlmesi için gerek hükümet yetklilileri, gerek TBMM’de sayin milletvekilleri ve gerekse siyasi parti yönetimleri bazinda görüsmelerimiz sürüyor. Taleplerimiz yönetmeliklerde düzenlemeler  yada kanun teklifleri olarak kendilerine iletiliyor.  Yillardir hak kaybi yaratan bu durumlarin düzeltilmesini istiyoruz. TEMAD üyeleri ve görevdeki kardeslerimiz bu haberleri bekliyor.  Onlara bu zor kosullarda bekledikleri iyi haberleri verebilmek için ilgilileri geregini yapmaya davet ediyoruz.  “dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °