TIM YÖNETIM KURULU'NDA EGE'NIN TEMSILCISI BIROL CELEP OLDU

TIM YÖNETIM KURULU

Ege Kuru Meyve ve Mamulleri Ihracatçilari Birligi Yönetim Kurulu Üyesi Birol Celep, Türkiye genelinde 105 bin ihracatçinin çati kurulusu Türkiye Ihracatçilar Meclisi'nde 2022-26 döneminde Egeli ihracatçilarin temsilcisi olarak görev yapacak.


Ege Kuru Meyve ve Mamulleri Ihracatçilari Birligi Yönetim Kurulu Üyesi Birol Celep, Türkiye genelinde 105 bin ihracatçinin çati kurulusu Türkiye Ihracatçilar Meclisi’nde 2022-26 döneminde Egeli ihracatçilarin temsilcisi olarak görev yapacak.

13 Haziran’da yapilan TIM Genel Kurulu’nda, TIM Baskanligina seçilen Mustafa Gültepe ve TIM Sektörler Konseyi üyeleri ilk toplantilarini Istanbul’da gerçeklestirdi.

TIM Baskani Mustafa Gültepe ile birlikte TIM Yönetim Kurulu’nda görev yapacak 15 isim; “Ahmet  Güleç, Adil Pelister, Çetin Tecdelioglu, Fikret Kileci, Kutlu Karavelioglu, Ali Kavak, Baran Çelik, Basaran Bayrak, Birol Celep, Burak Yakin, Ibrahim Pektas, Melisa Tokgöz, Mustafa Senocak, Selahattin Kaplan ve Zeki Poyraz” seklinde belirlendi.


Ege Hazir giyim ve Konfeksiyon Ihracatçilari Birligi Baskani Burak Sertbas, Ege Tütün Ihracatçilari Birligi Baskani Ömer Celal Umur ve Ege Zeytin ve Zeytinyagi Ihracatçilari Birligi Baskani Davut Er önümüzdeki süreçte TIM Sektörler Konseyi Üyesi olarak görev yapacaklar.

2003 yilindan bu yana Ege Kuru Meyve ve Mamulleri Ihracatçilari Birligi Denetim Kurulu Üyesi, Yönetim Kurulu Üyesi, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi, Yönetim Kurulu Baskani, Ege Ihracatçi Birlikleri Koordinatör Baskan Yardimcisi, TIM Sektörler Konseyi Üyesi olarak Türk ihracatina hizmet ettigini vurgulayan TIM Yönetim Kurulu Üyesi Birol Celep, “TIM Baskanimiz Mustafa Gültepe’nin tensipleriyle, Ege Ihracatçi Birliklerimiz ile Türkiye Ihracatçilar Meclisi arasinda köprü görevi üstlenecegim için mutluyum. Tarim sektöründe Türkiye lideri olan Ege Ihracatçi Birlikleri bünyesindeki 7 tarim birligimiz ve 5 sanayi birligimizin elçisi olarak görev yapacagim. TIM Baskanimiz Mustafa Gültepe ve EIB çatisi altindaki 12 ihracatçi birligi baskanimiza bana duyduklari güven için tesekkürlerimi sunuyorum” seklinde konustu.