Tip Bayrami haftasinda saglikçilara saglikli et jesti

GÖKÇEADALI KASAPLAR SAGLIK KAHRAMANLARI IÇIN ÇALISACAK

Güncel 13.03.2021 21:47:05 0
Tip Bayrami haftasinda saglikçilara saglikli et jesti

Gökçeadali Kasaplar, Covid-19 pandemisinde kahramanca savasan ve toplum sagligi için mücadele eden saglik çalisanlarina tesekkürlerini sunmak için 14 Mart Tip Bayrami süresince, Gökçeada Kuzusu etini ücretsiz isleyecekler.

Gökçeadali kasaplar, dünyanin en saglikli ve lezzetli kirmizi etlerinden biri olarak öne çikan Gökçeada Kuzusunu Tip Bayrami haftasi süresince saglik çalisanlari için ücretsiz isleyecek. Gökçeada Kuzusu projesinde kasap olarak görev alan Shatlyk Jemmedov, “Pandemi döneminde saglik çalisanlari için bir seyler yapmayi hep düsündük, tip bayrami bu düsüncemizi hayata geçirmemize vesile oldu. Projenin yönetimi 14 Mart Tip Bayrami haftasi saglik çalisanlari için Gökçeada Kuzusunu ücretsiz isleme karari aldi. Bunun disinda Kargo firmasi ile görüsüldü özel fiyat alindi. Bu hafta saglik çalisanlarindan kargo ücreti de alinmayacak. Gökçeada olarak Gökçeada Kuzusunu ücretsiz isleyip ücretsiz kargo ile saglik çalisanlarina ulastirarak tesekkürlerimizi sunmak istedik” dedi.  

ÇAM SAKIZI, KASAP IKRAMI  

Pandeminin ilk gününden bu yana canla basla çalisan saglik çalisanlarina minnetlerini göstermek için böyle bir kampanya baslattiklarini dile getiren Jemmedov, “Gökçeada Kuzusu lezzeti kadar saglik açisindan tasidigi faydalar nedeniyle tüketilen bir ürün. Doktorlarin ve beslenme uzmanlarinin Gökçeada Kuzusunu tavsiye ettigine sik sik tanik oluyoruz. Aslinda saglikçilarimiz hastalari kadar kendi sagliklarina da dikkat etmeli. Bizlerde saglikçilarimiz için hem lezzetli hem de saglikli bir et olan Gökçeada Kuzusunun ücretsiz islenmesi ve ücretsiz kargo hizmetini kapsayan kampanya yaptik. 14 Mart Tip Bayrami ve sonrasindaki hafta boyunca yüzde yüz dogal beslenen Gökçeada Kuzusu siparisi veren saglik çalisanlarimizdan etin islenme ücretini ve kargo ücretini almayacagiz. Çam sakizi, kasap ikrami" dedi. .


  


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °