TIRASLAR BELEDIYEDEN

2 Mart Sali günü baslayacak olan örgün egitim öncesi Hamdi Bey Mahallesi'nde yasayan ve talepte bulunan çocuklarin saç tiraslari yapildi

Yerel 28.02.2021 12:27:41 0
TIRASLAR BELEDIYEDEN

Geçtigimiz ay, EBA sistemini kullanma imkani bulamayan ögrencilerin yasadigi zorluk, Ayvalikli gönüllü yurttaslar tarafindan çözüme kavusturulmustu. Ayvalik Belediyesi Hamdi Bey Mahallevi’nde olusturulan bilgisayar laboratuvarinda internet erisimi ve tableti bulunmayan ögrencilerin yüz yüze egitim baslayana kadar ihtiyaçlari gideriliyordu. Okul zili çalmadan önce basvuruda bulunan ögrencilerin saç tiraslari yapildi, egitim dönemine hazirliklar tamamlandi.

Ögrencilere saglikli bir egitim dönemi dileyen Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, “Ayvalik Belediyesi olarak egitimde firsat esitligi yaratmak, egitimden geri kalmamalarini saglamak için ögrencilerimize gönüllü yurttaslarla dayanisma içinde tabletlerini ulastirdik. Mahallelerimize de internet erisimi sagladik. Simdi de çocuklarimizin istegi dogrultusunda pandemi kurallarina uygun saç tiraslarini yaparak okula hazirladik. Hizmetlerimizi onlardan gelen talepler dogrultusunda yenilemeye devam edecegiz” dedi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °