Toplu sünnet söleni büyük bir coskuyla gerçeklestirildi.

Toplu sünnet söleni büyük bir coskuyla gerçeklestirildi.

Kemalpasa Belediyesi ve Kemalpasa Sanayici ve Is Insanlari Dernegi isbirligi ile düzenlen sünnet söleni büyük bir coskuyla gerçeklestirildi.

Kemalpasa Belediyesi ve Kemalpasa Sanayici ve Is Insanlari Dernegi isbirligi ile düzenlen sünnet söleni büyük bir coskuyla gerçeklestirildi.

Kemalpasa Belediyesi tarafinda Kemalpasa Sanayici ve Is Insanlari Dernegi destegiyle gerçeklestirilen organizasyonda 132 çocuk Kemalpasa Devlet Hastanesi’nde gerekli saglik kontrollerinden geçtikten sonra uzman hekimler tarafindan sünnet edildi. Aileleri ile birlikte kendileri için hazirlanan sünnet sölenine katilan minikler, davul zurna esliginde üstü açik araçlarla gerçeklestirilen sehir turunun ardindan Dere Mesire Alani’nda organize edilen toplu sünnet söleninde bulustu. Etkinlige, Kemalpasa Belediye Baskani Ridvan Karakayali, KESIAD Yönetim Kurulu Baskani Mutlu Can Günel, Cumhuriyet Halk Partisi Ilçe Baskani Ahmet Cemil Balyeli, Belediye Baskan Yardimcilari, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaslar katildi.


Çok sayida etkinligin yer aldigi organizasyonda büyük mutluluk yasayan minikler, palyaço ve animasyon gösterileriyle doyasiya eglendi. Sünnet olan çocuklar ile tek tek ilgilenen Kemalpasa Belediye Baskani Ridvan Karakayali, dijital kol saati hediyelerini bizzat takdim etti.


BASKAN KARAKAYALI: BIZ KOCAMAN BIR AILEYIZ.

Çocuklar ve aileleri ile tek tek ilgilenen ve eglencelerine ortak olan Baskan Karakayali sölen hakkinda yapmis oldugu açiklamada su sözlere yer verdi; ‘’Çocuklarimiz bizim gelecegimiz, en kiymetlilerimiz. Onlarin bu önemli gününe ortak oldugumuz için çok mutluyuz. Bizler Kemalpasa’da kocaman bir aileyiz. Bunun geregi olarak, çocuklarimizin mutlulugunu hep birlikte yasamak için toplu sünnet sölenini düzenledik. Halkçi bir belediye her zaman bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin içinde olmalidir. Bu düstur ile hareket ederek Kemalpasa’da halka, topluma dokunan etkinliklere imza atmaya devam ediyoruz. Sünnet olan çocuklarimiza saglikli bir ömür diliyor, organizasyona katkilarindan dolayi Kemalpasa Sanayici ve Is Insanlari Dernegi Yönetim Kurulu Üylerine tesekkür ediyorum.’’


ELIMIZI TASIN ALTINA KOYUYORUZ

Türkiye’nin içinden geçmekte oldugu ekonomik sikintili dönemde bu tarz dügünlerin dar gelirli aileler için bir külfet haline gelebildigini söyleyen KESIAD Baskani Günel, “Biz de bu noktada elimizi tasin altina koyarak Kemalpasa Belediyemiz ile güzel bir isbirligi yaptik ve bu sünnet sölenine imza attik. Önümüzdeki yillarda bu tarz etkinliklerin de her zaman içinde olmaya devam edecegiz. Kemalpasa Belediyesi’ne bu imkani bize verdikleri için tesekkür ediyorum” diye konustu.