Torbali Belediyesi tarafindan seyyar saticilara modern araç

Torbali Belediyesi tarafindan seyyar saticilara modern araç

Torbali Belediyesi tarafindan seyyar saticilara modern araç

Torbali Belediyesi tarafindan 30 adet seyyar araci dagitilacak. Bundan sonra Torbali’nin farkli noktalarinda bulunan seyyar saticilari, tek tip araçlarla satis yapacak.

Torbali Belediyesinden tek tip dönemi

Torbali Belediyesi kis mevsiminin yaklasmasiyla misir, simit, kestane ve bu gibi satis yapan seyyar saticilara yönelik baslattigi tek tip seyyar araba projesi start aldi. Torbali Belediyesi tarafindan yaptirilan 30 adet tek tip araba seyyar saticilara verilecek. Hazirlanan araçlarin ilk 15 tanesi bugün Torbali Belediyesi Zabita Müdürlügü önüne getirildi. Zabita Müdürü Salih Saridogan, yeni uygulamanin çok begenilecegini belirtti.

TOPLAM 30 ARAÇ DAGITILACAK

Temiz ve estetik bir Torbali için çalismalara araliksiz devam ettiklerinin altini çizen Torbali Belediyesi’ne bagli Zabita Müdürü Salih Saridogan, “Bu tek tip araba uygulamamiz ile birlikte daha modern bir görüntü saglayacagiz. Seyyar saticilarimizin hijyenik sartlarda satis yapmasi, kontrol altinda tutulmasi ve kolay denetlenmesi açisindan hayata geçirecegimiz bu uygulama hem esnaflarimiz hem de vatandaslarimiz tarafindan memnuniyet ile karsilanmaktadir. Ilk 15 aracimizi teslim aldik. Bugünden itibaren ilçemizin farkli noktalarinda bulunan seyyar saticilarina araçlari teslim edecegiz. Bir sonraki etapta 15 araç daha gelecek ve onlarinda en kisa sürede teslim edecegiz” seklinde konustu.