TORBALI' DA POLIS HAFTASI ETKINLIGINDE MINIK SÜRPRIZ

Türk Polis Teskilati'nin 176. Kurulus yildönümü nedeniyle Izmir'in Torbali ilçesinde bir tören düzenlendi. 6-10 Nisan Polis Haftasi etkinlikleri kapsaminda Atatürk Aniti'nda gerçeklesen törende minik bir sürpriz yasandi.

Güncel 9.04.2021 14:32:48 0
TORBALI

Torbali Ilçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener törende çelengi, Ege 5 Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin minik ögrencisi parmak çocuk Burak Özbek’le birlikte sundu.

Mikrosefali rahatsizligi bulunan parmak çocuk Burak Özbek, Polis Haftasi nedeniyle giydigi polis kiyafetleriyle dikkatleri üzerinde topladi.

Türk Polis Teskilati'nin kurulusunun 176. yil dönümü töreni Atatürk Aniti’nda gerçeklestirilen çelenk sunma töreni ile basladi. Saygi durusu ve Istiklal Marsi'yla devam eden programda konusan Ilçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, “Türk polisi kendisine inanan, güven ve destek veren halkinin polisidir. Milletimin huzur ve güvenligi için gece-gündüz demeden, fedakarca çalisan sizlerin ülkemizin en güvenli kurumlarindan olan teskilatimizi daha da ileriye tasiyacagina olan inancimiz tamdir" dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °