Torbali'da iftar sofrasi kapilarda

Torbali

Torbali Belediyesi, Ramazan ayi boyunca ihtiyaç sahibi ailelere sicak yemek servisi yapacak. Ramazan süresince her gün 1,500 haneye sicak yemek dagitimi yapilacak. 7 bin haneye ise Ramazan kolisi teslim edilecek.

Torbali Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaslarin iftar sofralarini evlerine götürecek. Hijyenik ortamda hazirlanip paketlenen yemekler, Ramazan ayi boyunca Torbali’nin mahallelerinde dagitilacak. Sicak yemek, evlerinde yemek yapamayacak durumda olan agirlikli olarak yasli ve hasta kisilerin evlerine teslim edilecek. Diger ihtiyaç sahipleri için de belediye içinde 9 kalem gida maddesi bulunan Ramazan kolilerini adreslere dagitacak. Her gün 1,500 aileye sicak yemegin birakilacagi Torbali’da ayrica toplamda 7 bin haneye de Ramazan kolisi verilecek. 

7 BIN AILEYE RAMAZAN KOLISI

Torbali Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürü Çaglar Albayrak, mübarek ramazan ayinda da Torbalili hemsehrilerini yalniz birakmadiklarini ifade ederek, “Geçtigimiz yil oldugu gibi bu yil da evlere sicak yemek servisimiz olacak. Iftar saatine kadar belirlenen ihtiyaç sahiplerinin kapilarina, pandemi kosullarina uygun sekilde kutulanan 4 çesitten olusan sicak yemegi götürüp teslim edecegiz. Elimizden geldigince vatandaslarimizin iftar sofralarina sicak yemek tasimaya çalisacagiz.  Ayrica Ramazan kolilerimiz de dagitilmaya basladi. 7 bin haneye de içerisinde 9 kalem gida maddesinin oldugu bu kolilerimiz ulasacak” seklinde konustu.