Torbali'da Millet Ittifaki meclis üyelerinden manifesto

Torbali Belediye Meclisi'nin Millet Ittifaki mensubu 17 meclis üyesi bir araya gelerek bir açiklama yapti. Manifesto seklindeki açiklamada, "Seçimi 50 kere iptal etseniz 50 kere kaybedeceksiniz” denildi.

Yerel 8.05.2021 20:53:02 0
Torbali

Torbali Belediye Baskani Ismail Uygur'un vefatinin ardindan Torbali Belediye Meclisi'nde yapilan ve CHP'nin adayi Mithat Tekin'in kazandigi seçim sonrasi Cumhur Ittifaki cephesinden yargi hamlesi gelmisti. Seçimle ilgili yargidan nasil bir karar çikacagi merakla beklenirken,  Millet Ittifaki meclis üyelerinden bildiri hamlesi geldi.  Torbali Belediye Meclisi'nin Millet Ittifakindaki 17 üyesi ortak bir bildiri okuyarak, Uygur’un vefatinin ardindan Tekin’i baskanlik görevine tasiyan seçimde özgür iradeleriyle verdikleri ve oylarin arkasinda olduklarini belirtti. 

BIRLIK BERABERLIK FOTOGRAFI

CHP Ilçe Baskani Erol Günaydin ve IYI Parti Ilçe Baskani Ahmet Künarlioglu’nun da yer aldigi bulusma sonrasi Millet Ittifaki Meclis Üyeleri adina açiklamayi okuyan Yildirim Baytekin “Torbali halkinin rahmetli baskanimiza ve bizlere verdigi her oy namusumuzdur, onurumuzdur, serefimizdir. Bu degerler hiçbir sart altinda vazgeçilmeyecek degerlerimizdir. Bize emanet edilen bu kutsal görevi göz bebegimiz gibi koruyacagimizdan hiç kimsenin süphesi olmasin. Seçimi iptal ettirip 50 kere daha seçim yapsalar 50 kere daha kaybedecekler. Hiçbir arkadasimizin namusuna, serefine, onuruna toz kondurmayacagiz” ifadelerine yer verildi. Açiklamadan sonra birlik beraberlik fotografi çekildi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °