Torbali'da müzik yarismasi basvurulari basladi

Torbali'da müzik yarismasi basvurulari basladi

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
Torbali

Gençleri kültür-sanat faaliyetlerine yönlendirmek ve yeteneklerini sergilemelerine firsat vermek amaciyla geleneksel hale getirilmesi planlanan Torbali Belediyesi Liseler arasi Müzik Yarismasi basvurulari basladi. Sik sik düzenledigi etkinlikler ve hayata soktugu projelerle gençlere sanatsal etkinlikler kapilarini açan Torbali Belediyesi bu kez Izmir geneli liseler arasi müzik yarismasi gerçeklestiriyor.25 Kasim-23 Aralik tarihlerinde basvurularin gerçeklesecegi yarisma için halk oylamasi ve jüri oylari geçerli olacak. Final ise Belediye Kültür Merkezi’nde 27 Aralik’ta gerçeklesecek.

PARA ÖDÜLÜ VERILECEK

25 Kasim-23 Aralik tarihleri arasi yarismaya katilacak lise gruplarinin kayitlarinin http://lmy.torbali.bel.tr/ adresi üzerinden online yapilmasi yeterli. Buraya 5 dakikayi geçmeyecek sekilde hazirladiklari müzik videolarini gönderecek olan ögrenciler halk oylamasinin yani sira jüri degerlendirmesine tabi olacak. En geç 25 Aralik’ta finale kalan gruplara bilgilendirme yapilacak ve bu gruplar ön elemeye katildiklari sarki ile canli final performansina imza atacak. Final Belediye Kültür Merkezi’nde 27 Aralik Cuma günü saat 10.00’da baslayacak. Burada ünlü isimlerin de yer alacagi jüri tarafindan dereceler belirlenecek ve birinci gruba 5 bin, ikinci olan gruba 3 bin, üçüncü olan gruba ise 2 bin lira para ödülü verilecek.

BASKAN UYGUR’DAN ÖGRENCILERE JEST

Yarismaya Izmir genelindeki tüm lise ögrencileri katilabilecek. Sadece popüler müzik bransinda katilim saglanabilecek yarismada yer alacak olan ögrenciler davul ve piyano haricinde diger tüm enstrümanlari kendileri temin edecekler. Yarismaya katilacak tüm ögrenciler seffaf bir sekilde degerlendirmeye tabi olacak. Sartnamenin Torbali Belediyesi resmi sitesinde yayinlandigini ifade eden Torbali Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Serkan Tekin, “Belediye baskanimiz Ismail Uygur’un talimatiyla, ögrencilerin daha fazla müzik ve sanatla ugrasmasini saglamak, bu yolda çaba sarf eden gençlere umut olmak, onlari motive etmek amaciyla bu yarismayi düzenliyoruz. Yarismaya müzige gönül veren Izmir genelindeki tüm lise ögrencilerini davet ediyoruz” ifadelerini kullandi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °