TRENIN ALTINDA KALAN GÜÇLÜ, HAYATA TUTUNDU

TRENIN ALTINDA KALAN GÜÇLÜ, HAYATA TUTUNDU

Menemen Belediyesi Geçici Hayvan Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, 3 ay önce trenin altinda kalmasi sonucu agir yaralanan bir köpegi tedavi ederek yasama tutunmasini sagladi. Güçlü ismi verilen köpek, bundan sonra hayatini iki bacagiyla sürdüre

Menemen Belediyesi Geçici Hayvan Bakimevi yetkilileri, üç ay önce Menemen’de bir trenin çarpmasi sonucu agir yaralanan bir köpegin ölmek üzere oldugu bildirilmesi üzerine harekete geçti. Hemen köpegin bulundugu bölgeye giden ekipler, agir yarali haldeki köpegi tesislerine götürdü. Veteriner hekimler, yaptiklari inceleme sonucu agir yaralanan köpegin ön ve arka bacagi ile kuyrugunu ampute etmek zorunda kaldi. Can dost, yapilan 3 agir operasyonun ardindan ise hayata tutunmayi basardi. Tedavi süreci devam eden ve belediye ekiplerince saglik durumu hassasiyetle takip edilen köpege, bakimevi çalisanlari ‘Güçlü’ ismini verdi. Hekimlerin ‘tam bir savasçi’ olarak tanimladigi Güçlü, sahiplendirilmeyi bekliyor.


CAN DOSTLAR BIZE EMANET

Can dostlarin her zaman yaninda olduklarini dile getiren Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “ Can dostlarimiz için elimizden gelen her seyi yapiyoruz ve yapmaya devam edecegiz. Ekiplerimiz gerekli müdahaleleri yaparak, Güçlü’nün yasama tutunmasini sagladi. Ölmek üzereyken simdi yürüyebiliyor. Can dostumuzun yasama tutunmasi bizleri çok mutlu etti” diye konustu.