Tugay ve Koç'tan Lider'e ziyaret

Kiliçdaroglu'nu Karsiyaka'ya davet ettiler

Siyaset 3.04.2021 20:59:44 0
Tugay ve Koç

Karsiyaka Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay ve CHP Ilçe Baskani Serdar Koç, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nu ziyaret ederek çalismalari hakkinda bilgi verdi ve belediyenin yapimini tamamladigi bazi yatirimlarin açilislari için davette bulundu. Daveti kabul eden Kiliçdaroglu, yaklasik 1-1,5 ay sonra açilislar için gelebilecegini belirtirken, Ilçe Baskani Serdar Koç, “Karsiyakamizda gerçeklestirdigimiz ve gerçeklestirecegimiz projelerimizi sunarak yürüdügümüz iktidar yolunda dimdik  yaninda oldugumuzu ifade ettik” diye konustu.

ÖNEMLI YATIRIMLAR

Baskan Tugay, Bostanli’da yapimi tamamlanan Zühtü Isil Meydani, planetaryum, Kolektif Girisimcilik Merkezi, günes enerji santrali ek yatirimi ile yapimi kisa sürede tamamlanacak olan Macera Parki ve Bahçelievler’deki sivil toplum kuruluslari merkezi gibi yatirimlarin toplu açilisi için davette bulunduklarini belirterek olumlu yanit veren Kiliçdaroglu’na tesekkür etti. Tugay, “Genel Baskanimiza inaniyor ve çok güveniyoruz. Direktifleri dogrultusunda yilmadan yorulmadan çalismaya devam edecegiz” dedi.

GENEL IS’E ZIYARET

Baskan Tugay, Ilçe Baskani Koç ile birlikte Genel Is Sendikasi Genel Merkezi’ni de ziyaret etti. Burada Genel Baskan Remzi Çaliskan, Genel Sekreter Sükret Sevgener ve Sendika Yönetim Kurulu üyeleriyle görüsen Tugay, “Çalisma hayatinda sartlarin iyilestirilmesi için neler yapabilecegimiz konusunda görüs alisverisinde bulunduk. Ayni zamanda SODEMSEN Yönetim Kurulu üyesi olmam nedeniyle çok faydali bir ziyaret oldu. Sicak karsilamalari nedeniyle kendilerine tesekkür ediyoruz” dedi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °