Tugay'dan Kaf Sin Kaf'a moral ziyareti

Karsiyaka Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay, Karsiyaka Spor Kulübü Selçuk Yasar Tesislerini ziyaret ederek futbol takiminin yeni antrenörü Ibrahim Cezayir'e basari dileklerini iletti.

Spor 11.02.2021 21:14:57 0
Tugay

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karsiyaka Spor Kulübü Futbol Takimi, Soner Tolungüç’ün istifasi ile bosalan teknik direktörlük görevi için Ibrahim Cezayir ile anlasti. 1,5 yillik sözlesmeye imza atan için çiçegi burnunda Teknik Direktör Cezayir’i Karsiyaka Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay, Selçuk Yasar Tesisleri’nde gerçeklestirdigi ilk antrenmaninda ziyaret etti. Tugay basari dileklerini iletirken, genç teknik direktör ziyaretten büyük mutluluk duydugunu ifade etti. 

KULÜBÜN SIRTI YERE GELMEZ

Ziyaret esnasinda Baskan Tugay ve KSK Baskani Turgay Büyükkarci, stat projesinin son durumu hakkinda da degerlendirmede bulundu. Tugay'in ziyaretinden memnuniyet duyduklarini belirterek birliktelik vurgusu yapan Büyükkarci, “Cemil Baskanimizi yanimizda görmek bizim için mutluluk ve onur verici bir sey. Karsiyaka Spor Kulübü olarak Karsiyaka Belediyesi ile ortak projelere imza atma asamasindayiz. Bu da bizim için ayri bir mutluluk kaynagidir. Biz birlikte oldugumuz sürece Karsiyaka Spor Kulübü’nün sirti yere gelmeyecektir” diye konustu.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °