TÜRK KIZILAY FOÇA SUBESI'NDEN, ÇANAKKALE SEHITLERI HAYRI

Izmir'in Foça Ilçesi'nde Türk Kizilayi tarafindan Çanakkale Sehitleri için hayir yapildi. Ihtiyaç sahibi olup olmadigina bakilmaksizin bin 500 kisiye kiymali makarna dagitildi.

Güncel 27.03.2021 11:44:34 0
TÜRK KIZILAY FOÇA SUBESI

Türk Kizilayi Foça Subesi gönüllüleri Foça Demokrasi Meydani’nda Sehitler için hayir yemegi dagitti.  Türk Kizilayi Izmir Bölge Müdürlügü’nün destegiyle kendi asevinde pisirilen hayir yemegi ilçe programlari kapsaminda halka ikram edildi.


Kizilay Foça Subesi Koordinatörü Muharrem Yesilkaya  etkinligin 18 Mart Çanakkale  Sehitler Haftasi kapsaminda gerçeklestirildigini söyledi. Muharrem Yesilkaya; “ 18 Mart Çanakkale Sehitler Haftasi dolayisiyla Izmir Ili Ilçelerinde Izmir Kizilayi tarafindan bugün bize dagitilarak vatandaslara ikram edilmek üzere kiymali makarna gönderildi.  Bin 500 kisiye dagitiyoruz.  Meyve suyu, su ve kiymali makarnadan olusan bir dagitim yapiyoruz.  Ihtiyaç sahibi ailelere degil bütün vatandaslarimiza  bu sekilde bir ikramimiz olacak.   18 Mart Sehitler Haftasi’ni biraz geçtik ama, bir program dahilinde yapildigi için Foça’ya ancak sira geldi. Bu vesileyle Çanakkale Sehitlerimizle birlikte tüm sehitlerimizi rahmetle minnetle aniyorum.  Hepsinin ruhlari için fatiha okuyorum.  Allah sehitlerimizden razi olsun. Onlar olmasa bu vatan olmayacakti. Vatan olmasa biz olmayacaktik.  Onun için sehitlerimize çok sey borçluyuz.  Dilerim Allah bir daha bu vatan için baska Çanakkale Destanlari yazmak zorunda birakmaz. “ dedi.


 


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °