Tarih: 09.08.2022 12:14

Türk Kizilay Izmir Subesi'nden Vatandaslara Asure Ikrami

Facebook Twitter Linked-in

Türk Kizilay Izmir Subesi, Izmir Valiligi isbirligi ile “Dünümüz, yarinimizla bu hayatta hep birlikteyiz” projesi kapsaminda düzenlenen programda, Konak Meydan’da kurulan ikram araciyla vatandaslara asure ikraminda bulundu. Dagitimi yapilan 1500 kisilik asure kisa sürede tükendi.

Türk Kizilay Izmir Subesi olarak Muharrem Ayi vesilesiyle, her yil oldugu gibi bu yil da Izmir halkina asure ikraminda bulunuldu. Konak Meydan’da yapilan dagitimda kaplara doldurulan asureler, Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger, Ak Parti Izmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankiri ve Türk Kizilay Izmir Il Baskani Kerem Baykalmis tarafindan vatandaslara ikram edildi. Dagitim ayrica Izmir Il Müftüsü Salih Sezik, kaymakamlar ve il müdürlerinin de katilimi ile gerçeklesti.

 

ORTAK PAYDADA BULUSMA GÜNÜ

Asure gününün çok önemli bir anlam ifade ettigini belirten Türk Kizilay Izmir Il Baskani Baykalmis, “Bu özel günde vatandaslarimizla yeniden birlikteyiz. Türk Kizilay Izmir Subesi olarak Muharrem Ayi dolayisi ile her yil yaptigimiz gibi bu yil da asure dagittik. Bugün ortak paydada bulusma günü olarak, Allah bütün milletimize birlik beraberlik nasip etsin. Bundan önce oldugu gibi bundan sonra da Kizilay olarak milli günleri de dini günleri de vatandaslarimizla birlikte yasamaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

 

UZUN KUYRUKLAR OLUSTU

Yogun ilgi gören etkinlikte, asure lezzetine bakmak isteyen vatandaslar uzun kuyruklar olusturdu. Kimi çocuklari için kimi de esi için dagitilan asurelerden alip evlerine götürürken, yapilan dagitimda 1500 kisilik asure kisa sürede tükendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —