Tarih: 10.08.2021 14:30

TÜRK KIZILAYI URLA GRUBU SÖNDÜRME ÇALISMALARINA DESTEK OLUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Türk Kizilay Urla, Kizilay Kadin Urla, Genç Kizilay Urla ve Kizilay Urla Engelsiz Kulüp üyeleri ve gönüllüleriyle yaklasik 35 kisi alanda, soguk sandviç, helva ekmek hazirlanip dagitildi.

Ayrica ayran, litrelik su, yarim litrelik su, kek, kraker, çesitli ikramliklar, meyve suyu desteginde bulunuldu. Sandviçlerin yapimi için tirnak pide, lavas ekmek, ekmek, sandviç ekmegi, kasar peyniri, beyaz peynir, domates, salatalik, sandviçleri sarmak için streç film, kagit havlu, islak mendil dagitimi yapildi. Maske, kafa lambasi, battaniye, kiymali pide, karpuz, soguk su ve ayran için gece boyunca buz destegi verildi. Yangin alaninda çalisan orman isçilerine gida, su aktarimi yapabilmek ve çikan çöplerin toplanabilmesi için büyük boy çöp torbasi, buzlarin konulabilmesi için yeni büyük çöp kutusu, büyük boy tencere, çay yapilabilmesi için küçük tüp, çaydanlik, seker ve çay getirildi. Köfte ekmek dagitimi yapildi. Yaniklara karsi yanik merhemi, suni gözyasi damlasi, oksijenli su gibi acil sihhi yardim malzemesi getirildi.

Sabah 06.30'dan itibaren soguk sandviç, zeytin, reçelden olusan kahvaltilik dagitildi.

Türk Kizilay Urla Subesi Baskani Nurgül Saltik, "Bagisçilarimiza ve katki koyan tüm arkadaslarimiza sonsuz tesekkür ediyor, bir daha afet yasamayalim diyoruz ve Orman Müdürlügü ve Itfaiye çalisanlarini özverili çalismalariyla yanginin yayilmasini engelleyerek söndürdükleri için kutluyorum" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —