Tarih: 02.06.2021 09:52

TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIGI, KINIK BELEDIYE BASKANI DOGRUER'LE 'ÇALISMAYA DEVAM' DEDI.

Facebook Twitter Linked-in

TBB ve Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin baskanliginda ve Millî Egitim Bakani Ziya Selçuk’un katilimiyla, Ankara’da yapilan toplantida çok sayida belediye baskani ve meclis üyesi de hazir bulundu.

Toplantiya yogun programindan dolayi katilamayan Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay da bir telgraf ileterek desteklerini bildirdi.

Açilis konusmasina Millî Egitim Bakani Ziya Selçuk’a tesekkür ederek baslayan Baskan Sahin, Millî Egitim Bakanligi tarafindan çocuklarin pandemi sürecinde aksayan egitimlerinin telafisine yönelik hayata geçirilen projenin, çok önemli oldugunu kaydederek bu süreçte belediyelerin ögrencilerin egitimine destek veren çalismalarina degindi.

 TBB genel kurulunda faaliyet raporunun ve bütçenin kabulünden sonra seçime geçildi. TBB baskanligina Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin yönetimine, Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Akyurt Belediye Baskani Hilal Ayik ve Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer seçildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —