Türkiye tirmanma sampiyonasina Kinik ev sahipligi yapiyor

Türkiye tirmanma sampiyonasina Kinik ev sahipligi yapiyor

Kinik Belediyesi ve sponsor firmalarin katkilari ile gerçeklestirilecek olan AVIS Türkiye Tirmanma Sampiyonasi 5. Ayagi 4 Eylül Pazar günü Kinik ilçesinde yapilacak.

AVIS Türkiye Tirmanma Sampiyonasi 5. ayagi, Izmir Motorsporlari ve Otomobil Kulübü (IMOK) tarafindan ICRYPEX ana sponsorlugunda Kinik Belediyesi katkilariyla Izmir'in Kinik ilçesinde gerçeklestirilecek.

Konu ile ilgili olarak açiklama yapan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, 4 kategoride toplamda 30 yarismacinin mücadele edecegi sampiyonaya ev sahipligi yapacaklarini belirtti. Baskan Dogruer, “5.8 kilometre uzunlugundaki Kinik Köseler yolunda 3 çikis olarak kosulacak yarista 4 kategoride 30 sporcu mücadele edecek. 04 Eylül Pazar günü saat 12.00'de baslayacak olan organizasyon saat 18.00'de Kinik Meydani'nda gerçeklestirilecek ödül töreni ile son bulacak” dedi.


Ülke çapinda önemli yarismacilarin katilacagi ve geleneksel hale getirilen yarismaya ev sahipligi yapacak olmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade Baskan Dogruer açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

“Kinik Belediyesi olarak böyle bir organizasyona katkida bulunmak ve Kinik olarak ev sahipligi yapmak oldukça gurur verici bir durum. Kinik Belediyesi olarak ilçemizin adini her platformda duyurmaya Izmir ve Kinik’in tanitimini yapmaya gayret gösteriyoruz. Yine bu kapsamda yapacagimiz AVIS Türkiye Tirmanma Sampiyonasi 5. Ayagina tüm Izmir'li hemserilerimizi davet ediyoruz.”