Türkiye'de bir ilk Bergama'da basladi…

Essiz cografi güzellikleri ve bulundugu konumu ile doga sporlari merkezi olmaya aday Bergama'da Oryantiring Harita Çalistayi düzenlendi.

Güncel 19.02.2021 19:52:34 0
Türkiye

Bergama Belediyesi ev sahipliginde baslayan çalistay 21 Subat 2021 tarihine kadar devam edecek. Geçtigimiz günlerde Bergama Belediye Baskani Hakan Kostu ve Oryantiring Federasyon Baskani Hacer Akyüz arasinda imzalanan protokol kapsaminda çalistaya ev sahipligi yaptiklarini söyleyen Belediye Baskani Hakan Kostu, Bergama’yi doga sporlari merkezi yapmakta kararli olduklarina dikkat çekti.

BASKAN KOSTU; “ÜLKEMIZDE ILK DEFA HARITA ÇALISTAYI YAPAN YER OLDUK” 

Ilkler sehri Bergama’da yine bir ilke imza atildigina isaret eden Baskan Kostu, “Oryantiring Harita Çalistayi’ni ülkemizde ilk defa yapan yer olduk. Türkiye’mizin dört bir yanindan gelen haritacilara, alanin en iyi haritacilarindan biri olan ve bu alanda Dünya’da sayginlik kazanmis   Sayin Georgi Hadjimitev egitim veriyor. Kadim sehrimiz Bergama’yi doga sporlari turizminin merkezi konumuna getirmek için gerekli bütün adimlari bundan sonraki süreçte de atmaya devam edecegiz” dedi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °