Türkiye'nin dört bir yanindan gelen toplam 160 sporcu yarisiyor

Türkiye

Çesme Belediyesi ev sahipligi'nde bu yil 27 Agustos- 04 Eylül tarihleri arasinda gerçeklestirilen turnuvada Türkiye'nin dört bir yanindan gelen toplam 160 sporcu yarisiyor.

Alaçati Tenis Kulübü’nde düzenlenen turnuvalar 2 kategoriden olusuyor. Luxor 18 Yas Türkiye Sampiyonasi’nda 60, Idamar Senior Cup yarislarinda ise 100 yetiskin sporcu yer aliyor. Büyük bir coskuyla devam eden turnuva kapsaminda 1 Eylül Persembe günü Alaçati Tenis Kulübünde Behzat Gerçekler & Enbe Orkestrasi sahne alacak.

Turnuvaya katilanlara basarilar diledi

Türkiye’nin dört bir yanindan gelen 160 sporcunun yaristigi turnuva ile ilgili konusan Çesme Belediye Baskani M. Ekrem Oran, Çesme’de tenise olan ilginin artmasindan duydugu memnuniyeti dile getirdi. Tenis sporunun Alaçati’da 12 ay yapildigina vurgu yapan Oran, turnuvaya katilanlara basarilar diledi.

Alaçati’da 12 ay tenis sporu yapiliyor

Alaçati Tenis Kulübü Baskani Celal Özüdogru da, Alaçati’da iyi tenis sporcularinin yetistigini belirterek; “Burada yetisen sporcular Türkiye’nin en iyi 18 yasindaki sporcular ile müdacele edecek. Ayrica veteran turnuvasinda da 18 yas üstü ve 65 yas dahil veteran tenisciler yarisacak. Tenisi seven, izlemek isteyen herkesi bekliyoruz. Alaçati Tenis Kulübü olarak tenis sporunun 12 ay Alaçati’da yapilmasini ve buradan uluslararasi oyuncularin yetismesini hedefliyor ve destekliyoruz. Bu yil Alaçatili bir tenis sporcumuzu Amerika’ya yüzde yüz burslu üniversiteye yolladik, bir oyuncumuz da milli takima seçildi” dedi.