TUZLA'DA FABRIKADA PATLAMA:3 ISÇI YASAMINI KAYBETTI

Tuzla Vernikçiler sanayi sitesi içerisinde bulunan bir vernik fabrikasinda saat 13.00 siralarinda büyük çapli patlama meydana geldi. 3 isçinin hayatini kaybettigi, 9 isçinin yaralandigi bildirildi.

Gündem 29.04.2022 15:54:04 0
TUZLA

Tuzla Orhanli sanayi bölgesinde bir fabrikada yangin çikti. Zaman zaman patlamalarinda meydana geldigi fabrikadaki yangina itfaiye müdahale etmeye çalisiyor. Istanbul Valiligi, Tuzla'daki fabrika yangininda 3 isçinin hayatini kaybettigini, 9 isçinin de yaralandigini bildirdi.

VALILIK AÇIKLAMA YAPTI

Istanbul Valiligi de Tuzla'da meydana gelen yangin ile ilgili açiklama yapti. Valilik açiklamasi söyle:"Bugün saat 13.15'te Tuzla ilçesi Ortamahalle Atayolu Caddesinde kimyevi üretim yapilan, Boya ve Vernikçiler Kooperatifindeki bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir sebeple yangin meydana gelmistir. Olay yerine ivedilikle itfaiye, ambulans, güvenlik ve AFAD ekipleri sevk edilmis, yapilan müdahale neticesinde yangin kontrol altina alinmis, sogutma çalismalari devam etmektedir. Ayrica, yakin bölgedeki otluk alana sirayet eden yangin Orman Bölge Müdürlügü ekiplerince söndürülmüstür. Yanginda hafif sekilde yaralanan (9) isçimize saglik ekiplerince müdahale edilmis, (T.A), (M.Ö) ve (T.T) adli (3) isçimiz maalesef hayatini kaybetmistir.

"SORUSTURMA BASLATILDI

Anadolu Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan olaya iliskin sorusturma baslatildi. Sorusturma çerçevesinde görevlendiren Cumhuriyet Savcisinin olay yerine intikal ettigi ögrenildi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °