Tarih: 18.01.2021 22:43

Ülke bu kizi konusuyor! 5 yildir kafeste tutuluyor

Facebook Twitter Linked-in

Filipinler ailesi tarafindan 5 yildir kafeste tutulan kizi konusuyor. Filipinler'de, psikolojik rahatsizligi bulunan 29 yasindaki Bebe adli kadin, ailesi tarafindan 5 yildir kafeste tutuluyor.Yerel medyanin haberine göre, Bebe’in 2014’te depresyon teshisi konulmadan önce bir dükkanda çalistigini, genç kadinin tedavisi için ilaç masaraflarini artmasi nedeniyle ailesi tarafindan 5 yildir demir kafese kapatildigini aktardi.

ILAÇ MASRAFLARI KARSILANMAYINCA KAFESE HAPSEDILDI

Filipin medyasi, Bebe'nin tedavisine yönelik ilaç masraflarini karsilayamamasi nedeniyle ikinci kez depresyona girdigi, halüsinasyon gördügünü ve etrafina karsi hirçinlastigini yazdi. Aileye yakin isimlerden Glyzel Bullos, Bebe’in siddetli ataklar yasadigini ifade ederek, " Bu kötü bir durum ancak, nedeni ailesinin Bebe'nin tedavisi için gerekli ilaçlari karsilayamadigi için bu yolu izledi. Bebe'nin güvenligi için kafese kilitlendi" dedi. Bullos, ailesinin Bebe'yi sürekli alisilmadik yerlerde buldugunu, evden kaçtigini belirterek, " Bu aci manzara Bebe'nin güvenligi için" diye konustu.

KIYAFETLERINI YEDIGI IÇIN ÇUVAL GIYDIRDILER

Yetkililerden Bebe için yardim bekleyen aile, genç kadinin durumunu sosyal medyadan paylasti. Videoda genç kizin çuval giydigi görülürken, aile bu durumu " Kizimiz yiyeceklerini yemeye çalistigi için çareyi çuval giydirmekte bulduk" dedi.(Mynet)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —