"ÜLKEME ALTIN KEMER ILE DÖNMEYI ÇOK ISTIYORUM”

Türk Boks tarihinin en büyük gecesine geri sayim devam ediyor. Avni Yildirim, dünyanin en yetenekli dövüsçüleri arasinda gösterilen, boks efsanesi Canelo'yu yenerek Türkiye'ye dünya Sampiyonlugunu getirmek için 28 Subat Pazar sabahi ringte olacak.

Spor 19.02.2021 22:28:55 0
"ÜLKEME ALTIN KEMER ILE DÖNMEYI ÇOK ISTIYORUM”

Miami Hard Rock Stadyumu’nda 28 Subat Pazar günü sabah yapilacak ve Türkiye’de S Sport Plus’tan canli yayinlanacak dünya sampiyonluk maçi öncesinde Avni Yildirim iddiasini bir kez daha yineliyor. Kariyerinin en zorlu maçina hazirlanan, geçtigimiz günlerde antrenörü Joel Diaz ile basina özel açiklamalarda bulunan Avni Yildirim’in hazirlik süreci maça sayili günler kala devam ediyor. Daha önce profesyonel seviyede hiçbir Türk boksörün basaramadigi WBC – WBA Dünya Orta Siklet Unvan maçina çikarak tüm dünyada adini elitler listesine yazdiracak olan Avni Yildirim’in hedefi, zorlu rakibi Canelo’yu yenerek altin kemerin sahibi olmak. 

“Bu Zorlu Günlerde Ülkeme Altin Kemer ile Dönmeyi Çok Istiyorum”

Yilin maçina iddiali bir sekilde hazirlandigini ve sampiyonluga yürüdügünü ifade eden Yildirim: “Bir Türk sampiyon görmek istemiyorlar, bunun için sahada maglup olsalar da ring disinda haksiz yollarla galip geliyorlar. Bu ülkenin öz evladi olarak ve ülkemin de destegini alarak basarmayi, özellikle ekstra zorluklarin yasandigi bugünlerde ülkeme altin kemer ile dönmeyi çok istiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa yapacagim.”

Joel Diaz: “Avni Tüm Dünyayi Sasirtabilir, Canelo’yu Zorlu Bir Maç Bekliyor”

Avni Yildirim’in antrenörü Joel Diaz:“ Avni zeki, çaliskan, basarili, azimli, basariya odakli ve ögrenme kabiliyeti yüksek olan bir sporcu. Çalismaya basladigimiz ilk günden bugüne çok ciddi gelismeler kaydetti. Sakatliklari vardi ama su an formu gayet iyi. Ben bir antrenör olarak sporcumu bu büyük maça en iyi sekilde hazirlamakla yükümlüyüm ve tüm samimiyetimle söylemeliyim ki Canelo’yu zorlu bir maç bekliyor.” dedi.

Yildirim: “Son Maçta Hakkim Yendi, Bu Maça Kazanmak Için Çikacagim!”

Türk profesyonel boks tarihinin en büyük maçi olan Avni Yildirim vs. Canelo karsilasmasi Türkiye’de ve dünyada MMA severler tarafindan heyecanla beklenirken, Yildirim: “Rakibim ne kadar zorlu olursa olsun, ringe kazanmak için çikacagim. Bundan önceki son maçi kazanmama ragmen hakkim yendi, galibiyet rakibe verildi. Ringde yendim, jüriye yenildim. Yani sadece ringin içinde degil, ring disinda da mücadele veriyorum. Ama ne olursa olsun pes etmeden, kazanmak için dövüsmeye devam edecegim.” dedi.

Maçi 18.000 Kisi Izleyecek!

Dünya basininda büyük ses getiren maç 80.000 kisilik stadyumda gerçeklesecek, pandemi nedeniyle maçi 18.000 kisi izleyecek. Bilet fiyatlari ise dudak uçuklatiyor. Yilin boks maçini izlemek isteyen MMA severler 8 bin ABD dolarini gözden çikartti. 

Avni Yildirim 1 Milyon Dolar’in Üzerinde Kazanacak!

Yilin maçi için Avni Yildirim organizasyondan 1 Milyon Dolar’in üzerinde kazanç elde edecek, maçi kazanirsa kazanci hem maddi, hem manevi yönden kat kat artacak. Dünyanin en iyi boksörlerinden olan Canelo ise 35 Milyon Dolar alacak. Nefes kesen mücadele için sabirsiz bekleyis devam ediyor.

Dünyanin Bekledigi Maça Sayili Günler Kaldi

Avni Yildirim 27 Subat Pazar günü (saat farki sebebiyle Türkiye’de 28 Subat) Miami Hard Rock Stadyumu’nda boks dünyasinin en büyük yildizi Canelo’ya karsi ringe çikacak. S Sport Plus’ta canli olarak izlenebilecek yilin maçi S Sport Plus’in çoklu ekran teknolojisi ile cepten, tabletten, bilgisayar ve televizyondan da izlenebilecek. 




Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °