Tarih: 14.03.2021 14:34

Ülkü Ocaklari'ndan Girisimcilik Harekâti

Facebook Twitter Linked-in

Ülkü Ocaklarinin simdiki adimi ise Girisimcilik Atölyesi Proje Yarismasi oldu. Basvurulari 7 Martta tamamlanan Girisimcilik Atölyesi Proje Yarismasinda ekipler, projelerini, egitim, çevre, enerji, su tasarrufu, yapay zekâ ve tarim alanlarinda olusturacak.  

Pandemi sebebiyle Zoom üzerinden gerçeklestirilen Projenin açilis konusmasinda Türk Gençliginin önemine vurgu yapan Ülkü Ocaklari Egitim ve Kültür Vakfi Genel Baskani Ahmet Yigit Yildirim, “Liderimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ortaya koydugu 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonu ile hareket eden Ülkücü Gençlik olarak bu yolda gereken adimlari atiyoruz. Bu öneli projeye katilan tüm ekiplere basarilar diliyorum. Biliyor ve inaniyorum ki atölyemizden çikacak projeler gelecegin Büyük Türkiye’sinin temel taslarindan olacaktir” dedi.

21. Yüzyil Türk Asri

Twitter hesabindan da projenin basladigini duyuran Ülkü Ocaklari Genel Baskani Ahmet Yigit Yildirim “Liderimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ortaya koydugu ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonu ile ‘21. yüzyil Türk asri’ olacaktir” paylasimini yapti.

Sinirli sayida katilimcinin basvurularinin degerlendirildigi yarisma için yogun ilgi olusurken sonuçlar da önümüzdeki aylarda açiklanacak





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —