UMUT FIDANLARDA YASAYACAK

UMUT FIDANLARDA YASAYACAK

30 Ekim 2020'de Izmir'de yasanan depremde 7 yasindaki Umut Perincek hayatini kaybetmisti. Seher ve Oguz Perincek çifti ogullarinin adini yasatmak ve yaptiklari çalismalarla çocuklara umut olmak için kurduklari YUVA (Yüreklere Umut Vakfi) adina ve

30 Ekim 2020’de Izmir'de yasanan depremden 65 saat sonra enkazdan kurtarilarak umudun simgesi olan minik Elif’in, ayni felakette 7 yasindaki abisi Umut hayatini kaybetmisti. Seher ve Oguz Perincek çifti ogullarinin adini yasatmak ve yaptiklari çalismalarla çocuklara umut olmak için kurduklari YUVA (Yüreklere Umut Vakfi) adina ve ogullari Umut anisina Ege Orman Vakfi is birligi ile bin fidanlik koru olusturdu.  Izmir-Aliaga-Yenisakran agaçlandirma sahasinda olusturulan koruyu Seher- Oguz Perincek çifti, ikiz kizlari Ezel, Elzem ve minik Elif, Ege Orman Vakfi Basin ve Halkla Iliskiler Koordinatörü Sirma Bugdayci ile birlikte ziyaret etti.

Ege Orman Vakfi Basin ve Halkla Iliskiler Koordinatörü Sirma Bugdayci, “YUVA (Yüreklere Umut Vakfi) adina ve oglunuz Umut anisina dogaya yaptiginiz bu anlamli katki gelecek nesillere umut olurken oglunuz Umut fidanlarda yasayacak.” dedi.  Bugdayci, desteklerinden dolayi tesekkür ederek Perincek Ailesi’ne plaket takdim etti. 

Oguz Perincek; “Biliyoruz ki dogaya kattigimiz her bir deger yine fazlasiyla bize dönüyor. Dogaya kazandirdigimiz bir fidan birçok canliya besin kaynagi, yasam alani olurken biz insanlara da hayat oluyor. Bugünün bir fidani tohumlariyla yarinin yüzlerce fidanina dönüsüyor. Ayni hayatlarina iyilikle, umutla dokundugumuz çocuklarimiz gibi. 

Yasamini dogaya borçlu olan insanoglunun, kaynaklarini cömertçe ve sinirsiz bir sekilde sunan dogaya daha duyarli, saygili ve hassas davranmasi gerektigine inaniyoruz.  Dogaya olan hassasiyetimizden dolayi YUVA ailesi olarak bizler de "UMUT KORUSU ile variz" diyor ve yarinlarimiza umut olmaya devam ediyoruz.” diye konustu.