UYGUR ÇOCUK TIYATROSU KINIK'TA SAHNE ALDI

Kinik Belediyesi, Polyak Madenin sponsorlugunda Süha Uygur'un Genel Sanat yönetmenligini yaptigi 'Uygur Çocuk Tiyatrosu'nu Kinikli minikler ile bulusturdu.

Kültür Sanat 21.06.2022 10:37:50 0
UYGUR ÇOCUK TIYATROSU KINIK


Ünlü Tiyatro Sanatçisi Nejat Uygur’un oglu Süha Uygur’un Genel Sanat Yönetmenligini yaptigi “Uygur Çocuk Tiyatrosu” Kinikli miniklerle bir araya geldi.

Kinik Belediyesi kültür ve sanat faaliyetleri kapsaminda, Kinikli minikleri Uygur Çocuk Tiyatrosu çocuk oyunlari ile bulusturdu. Kinik Halk Egitimi Merkezi Ögretmenevinde düzenlenen çocuk tiyatrosu, Kinikli çocuklar için sahneye koyuldu.

Minikleri eglendirerek bilgilendirmek ve farkindalik yaratmak amaciyla Kinik Belediyesi tarafindan Polyak Madeni Sponsorlugunda ücretsiz olarak seyircilerle bulusturulan tiyatro gösterisi yogun katilim ile büyük ilgi gördü.


Çocuklarin sosyal ve kültürel anlamda gelisimleri açisindan sanatsal ve kültürel aktivitelerin önemini vurgulayan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Çocuklarimizin sanatsal ve kültürel anlamda gelisimlerine katki saglamak, sanatsal faaliyetlerle farkindalik kazandirmak, duyarli bilinçli bireyler olarak yetismeleri konusunda eglenerek ögrenmeleri amaciyla tiyatro gösterisi düzenledik. Çocuklarimizin yogun katilimlariyla Ünlü Tiyatro Sanatçisi Nejat Uygur’un oglu Süha Uygur’un Genel Sanat Yönetmenligini yaptigi eglenceli bir oyun sergilendi. Çocuklarimizin bu eglenceli tiyatro gösterisi ile bulusmasina katki saglayan Polyak Madenine tesekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarimizin egitimleri ve gelisimleri için çalismalarimiza devam edecegiz. ”dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °