Tarih: 19.03.2021 18:00

Uzaktan egitime büyük destek

Facebook Twitter Linked-in

Torbali Ticaret Odasi; uzaktan egitime geçildigi eylül ayinda düzenledigi kampanya ile isadamlarini uzaktan egitime destek için ‘Bir Tablette Sen Bagisla’ Kampanyasi baslatmisti. TOBB ve sanayi kuruluslarinin destegi ile 100 ögrenci ile ilçedeki EBA iletisim noktalari bilgisayar ve tablet ile bulusmustu. Önceki gün Torbali Ticaret Odasi Adnan Öztas Toplanti Salonunda gerçeklestirilen törende ilçedeki bir sanayi kurulusunun destegi ile 100 tane daha dizüstü bilgisayar ailelere ulastirildi. Törene; Torbali Kaymakami Ercan Öter, Milli Egitim Müdürü Cafer Tosun, Jandarma Komutani Emre Balci, Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, Ilçe Tarim ve Orman Müdürü Gökhan Aktas, Ilçe Saglik Müdürü Göksel Aslan, Torbali Ticaret Odasi Baskani Abdulvahap Olgun, Baskan Yardimcisi Bekir Söyler ve ögrencilerin velileri katildi. 

200 NOKTAYA ULASTI

Daha önce TOBB’un gönderdigi bilgisayarlari köylerdeki EBA noktalarina ulastirdiklarini ve burada yüzlerce ögrencinin bu hizmetten faydalandigini ifaden eden Torbali Kaymakami Ercan Öter, “Uzaktan egitime ulasmakta zorlanan ögrencilerimizi sevindirmenin, egitime daha kolay ulasmalarini saglamanin mutlulugunu yasiyoruz. Basta 100 ögrencimize dizüstü bilgisayar hediye eden firmamiz ve Torbali Ticaret Odamiza tesekkür ediyoruz. Bu tören ile birlikte Ticaret Odamizin dagitimini yaptigi tablet ve dizüstü bilgisayar sayisi 200’ü buldu. Bu töreni tüm duyarli isadamlarimiza örnek olmasi adina düzenledik ve herkesi ihtiyaç sahibi ögrencilerimize destek olmaya davet ediyoruz.” dedi.

ELIMIZI TASIN ALTINA KOYUYORUZ

Ilçe Milli Egitim Müdürlügü’nün tespit ettigi ihtiyaç sahibi ailelere ulasmanin mutlulugunu yasadiklarini söyleyen TTO Baskani Olgun, “Torbali Ticaret Odasi olarak ögrencilerimize destek olmak amaciyla ilk olarak 2020’nin Eylül ayinda kampanya baslatmistik. Bu kampanyamizi baslattigimizdan beri destek olan üyelerimizin tablet bagislari peyderpey ihtiyaci olan ögrencilerimize vermistik. Milli Egitim Müdürlügümüzün belirledigi isimlere yeni veya az kullanilmis tabletlerini ulastirdik. Bugünkü dagitilan dizüstü bilgisayarlar ile birlikte 200 aileye veya EBA noktasina ulasmis olduk. Pandemi sürecinde oda olarak elimizi tasin altina koyduk. Ilçedeki sosyal sorumluluk projelerinin hepsinde katki koymaya özen gösteriyoruz. Bu vesileyle de bir kez daha gelecegimiz olan ögrencilerimiz adina herkese bir bilgisayar veya tablette sen bagisla diyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —