Vali Kösger'den Çigli Belediyesi'ne Ziyaret

Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger, Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü'yü ziyaret ederek ilçede hali hazirda devam eden çalismalar ve gerçeklestirilmesi planlanan projeler hakkinda bilgi aldi.

Yerel 18.02.2021 15:57:00 0
Vali Kösger

Çigli Kaymakami Kaya Çitak, CHP Ilçe Baskani Mert Özcan, Iyi Parti Ilçe Baskani Özgür Dogan, Ak Parti Ilçe Baskani Sedat Karatekin, Ak Parti Grup Baskanvekili Hüsnü Boztepe ve Belediye Baskan Yardimcilarinin da yer aldigi ziyaret sirasinda Baskan Utku Gümrükçü devam eden hizmet ve projeler hakkinda genis kapsamli bir sunum yapti. 

Baskan Gümrükçü: “Valimizin ilgisinden mutluluk duyduk”

Vali Yavuz Selim Kösger’i Çigli’de agirlamaktan büyük memnuniyet duyduklarini ifade eden Baskan Utku Gümrükçü, “Sayin Valimize, Belediyemizin çalismalari ve projeleri hakkinda bilgilendirmelerde bulunduk. Çiglimize olan ilgi ve alakasi bizleri çok mutlu etti. Nazik ziyaretleri için tesekkür ediyor, kendisini tekrar Çiglimizde agirlamayi umut ediyoruz. Çiglimizi ve Izmirimizi hep birlikte çok daha güzel günlere tasimak için is birligi ve istisare içerisinde çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi. 



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °