Vali Kösger'den Seferihisar ziyareti

Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger Seferihisar Belediye Baskani Ismail Yetiskin ile bulustu

Gündem 30.12.2020 20:46:27 0
Vali Kösger

Baskanlik makaminda gerçeklesen toplantiya Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger, Seferihisar Kaymakami Naci Aktas katildi.  Belediye Baskani Ismail Yetiskin Vali Kösger’e Seferihisar’da gerçeklestirilmesi planlanan proje ve çalismalarla ilgili bilgi verdikten sonra program tsunami felaketi yasayan Sigacik mahallesinde devam etti. 

Sigacik’ta devam eden programda Vali Kösger Sigacikli esnaf ve vatandaslarla da görüstü,yasanan deprem ve tsunami felaketi sonrasi zarar gören isletmelerde de incelemelerde bulunan Kösger Baskan Yetiskin’den süreç ile ilgili bilgi aldi.


Balikçilara 367 tane ag

Vali Kösger Sigacik Su Ürünleri Kooperatifi’nde su ürünleri ve av malzemeleri zarar gören balikçilara da 367 posta ag dagitimi gerçeklestirdi.

Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger ,” 30 Ekim tarihinde yasanan felaketin son etkilerini ortadan kaldirmak için bir araya geldik. Tsunami hadisesinde aglarini kaybeden 367 balikçimiza ag dagittik. Burada 400 üzeri vatandasimizin zararlari giderildi. Araçlari zarar gören vatandaslarimiza yardimci olduk. Izmir depremi bizlere çok sikintili bir süreç yasatti ama tek güzel yani tüm Türkiye’nin birlik ve tek yürek olmasiydi. Devletimiz ve milletimizle yaralari sarmak noktasinda iyi isbirligi örnekleri sergilemeye devam ediyoruz. Bu ag destekleri için Basaran Balikçiliga da tesekkür ediyorum. Balikçilarimiza hayirli olmasini diliyorum.” açiklamalarinda bulundu.?




Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °