VEKIL DAG BU SEFER KIZ VERDI

Izmir basta olmak üzere birçok ilimizde ‘Kiz Isteme Törenine' katilarak, kiz isteyen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag bu sefer kiz tarafi adina merasime katildi.

Gündem 7.02.2021 17:54:35 0
VEKIL DAG BU SEFER KIZ VERDI

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag, kiz isteme merasimine bu sefer kiz tarafi olarak katildi. AK Parti Seferihisar Orhanli Mahalle Baskani Özcan Içkavak’in kizi Burcu Içkavak ile Basar Demir'in nisan törenlerine AK Parti Seferihisar Ilçe Baskani Ahmet Aydin ile birlikte katilan AK Partili Vekil Dag, "Kiz istemek kolay da vermek zormus" dedi.

 Kendisinden kiz istenen Baba Içkavak, "Milletimiz gelecegi ile ilgili vekâlet vermis, ben mi vekâlet vermeyecegim" diyerek, topu Vekil Dag'a atti ve Demir ailesine kizi Vekil Hamza Dag'dan istemelerini söyledi. Vekil Dag ise, “Gençler birbirlerini sevmis, aileler de onaylamis muhtemelen, böyle bir ortam olusmus ancak yine de ben babanin onayinin alinmasini daha dogru buluyorum" dedi ve karari Baba Içkavak'a birakti.

"KIZ ISTEMEK KOLAY DA VERMEK ZORMUS"

Daha önce birçok kiz isteme merasimine katilarak kiz istedigini ancak ilk kez bir merasimde kiz tarafi olarak yer aldigini dile getiren Vekil Dag, "Belki çogunuz biliyorsunuzdur, üç kizim bir de oglum var, pek çok defa böyle hayirli islerde bulunduk. Ilk defa kiz tarafi oldum, istemek kolay oluyordu da, simdi evlatlarim aklima geldi, kiz tarafi olmak epey zormus" dedi. Baba Içkavak'in kizi vermesi ile yüzükler takildi. Aile içerisinde yapilan törene katilan AK Partili yöneticiler, çiçegi burnunda nisanli çifte mutluluklar diledi.



Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °