Tarih: 05.04.2021 10:40

YAGISLAR SAGANAKLAR HALINDE ETKISINI SÜRDÜRÜYOR! 5 NISAN HAVA DURUMU

Facebook Twitter Linked-in

MGM' den alinan son bilgilere gçöre; Ülkemiz genelinin parçali ve çok bulutlu, Marmara, Kuzey Ege, Iç Anadolu'nun kuzey ve dogusu, Karadeniz, Antalya, Adana, Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Dogu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yagmur ve saganak yer yer gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; Balikesir, Bursa, Yalova, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Kütahya, Eskisehir, Çankiri, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartin çevreleri ile Izmir’in ve Ankara’nin kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olmasi bekleniyor. Dogu Karadeniz’in iç kesimleri ve Dogu Anadolu’nun dogusunda çig olusma riski bulunmaktadir.

HAVA SICAKLIGI:  Hava sicakliklarinin; Marmara ve Karadeniz'de 3 ila 6 derece azalacagi, Iç kesimlerde 2 ila 5 derece artacagi, diger yerlerde önemli bir degisiklik olmayacagi tahmin ediliyor.

RÜZGAR:                Genellikle güneyli, Marmara'da kuzey yönlerden hafif ara sira orta kuvvette, Ege, Bati Akdeniz, Iç Anadolu, Orta ve Dogu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneybati yönlerden kuvvetli ve yer yer firtina (60-90 km/sa) seklinde esmesi bekleniyor.

ILLERIMIZDE HAVA

ÇANAKKALE °C, 15°C    Parçali ve çok bulutlu, bu sabah ve yarin (Sali) sabah saatlerinde saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ISTANBUL °C, 11°C         Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

KIRKLARELI °C, 11°C       Parçali ve çok bulutlu, bu sabah ve yarin (Sali) sabah saatlerinde saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

KOCAELI °C, 10°C         Parçali ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

A.KARAHISAR °C, 20°CParçali ve çok bulutlu

IZMIR °C, 21°C               Parçali ve çok bulutlu, bu sabah ve ögle saatlerinde saganak ve yer yer gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

MANISA °C, 21°C         Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

MUGLA °C, 18°C          Parçali ve çok bulutlu

ADANA °C, 22°C         Parçali ve çok bulutlu, sabah saatlerinde saganak yagisli

ANTALYA °C, 19°C      Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü yagisli

HATAY °C, 22°C         Parçali bulutlu

ISPARTA °C, 13°C       Parçali ve çok bulutlu

ANKARA °C, 14°C       Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve yer yer gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin, bu sabah saatlerinde kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

ESKISEHIR °C, 13°C     Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve yer yer gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin, bu sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

KONYA °C, 19°C         Parçali ve çok bulutlu

SIVAS °C, 18°C           Parçali ve çok bulutlu, aralikli yagmur ve saganak yagisli

BOLU °C, 10°C            Parçali ve çok bulutlu, aralikli yagmur ve saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

DÜZCE °C, 11°C           Parçali ve çok bulutlu, aralikli yagmur ve saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

KASTAMONU °C, 12°CParçali ve çok bulutlu, aralikli yagmur ve saganak yagisli

ZONGULDAK °C, 9°C  Parçali ve çok bulutlu, aralikli yagmur ve saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

AMASYA °C, 21°C       Parçali ve çok bulutlu, aralikli yagmur ve saganak yagisli

ARTVIN °C, 20°C        Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinden itibaren saganak yagisli

SAMSUN °C, 22°C     Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak yagisli

TRABZON °C, 20°C    Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak yagisli

ERZURUM °C, 13°C     Parçali ve çok bulutlu, ögle ve aksam saatlerinde yagmurlu

HAKKARI °C, 14°C      Parçali bulutlu

KARS °C, 13°C            Parçali ve çok bulutlu, gece saatlerinde yagmurlu

VAN °C, 13°C             Parçali bulutlu

DIYARBAKIR °C, 20°C Parçali ve az bulutlu

GAZIANTEP °C, 20°C  Parçali ve az bulutlu

SIIRT °C, 19°C              Parçali ve az bulutlu

SANLIURFA °C, 23°C   Parçali ve az bulutlu

DENIZLERDE HAVA

KARADENIZ            Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralikli yagmurlu, Rüzgar: Bati Karadeniz'de dogu ve kuzeydogudan, dogusunda ve aksam saatlerinden itibaren genelinde güneydogudan aksam saatlerine 3 ila 5 yer yer 6, aksam saatlerine kadar 7 ; Dogu Karadeniz'de dogu ve güneydogudan, gece bati ve kuzeybatidan 3 ila 5 yer yer 6, kuvvetinde gece 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, batisinda aksam saatlerine kadar dogusunda gece 2,5 ila 3,5m, Görüs: Iyi, yagis aninda orta.

MARMARA             Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralikli yagmurlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydogudan sabah güneydogudan 3 ila 5 yer yer 6, aksam saatlerine kadar 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, aksam saatlerine kadar 3,0m, Görüs: Iyi, yagis aninda orta.

EGE                        Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralikli saganak yagisli, güneyi aksam saatlerinde itibaren parçali bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneybatidan , aksam saatlerinden itibaren dogu ve güneydogudan 6 ila 8, gece 3 ila 5, sabah 7 ; Güney Ege’de güney ve güneydogudan ilk saatlerde 6 ila 8, ögle saatlerinden itibaren 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 2,5 ila 3,5m yer yer 4,0m, Görüs: Iyi, yagis aninda orta, firtina aninda zayif.

AKDENIZ                Hava Durumu: Parçali ve çok bulutlu, Rüzgar: güney ve güneybatidan, aksam saatlerinde itibaren dogu ve güneydogudan 3 ila 5 Bati Akdeniz’de sabah saatlerinde yer yer 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Bati Akdeniz’de yer yer 2,5m, Görüs: Iyi.

VAN GÖLÜ            Hava Durumu: Parçali ve çok bulutlu, Rüzgar: bati ve güneybatidan 3 ila 5 ögle saatlerinden itibaren kuzey ve batisi 6 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, kuzey ve batisi 0.75 ila 1,5m ; Görüs: Iyi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —