YARI OLIMPIK HAVUZ HER MEVSIM HIZMET VERIYOR

YARI OLIMPIK HAVUZ HER MEVSIM HIZMET VERIYOR

YARI OLIMPIK HAVUZ HER MEVSIM HIZMET VERIYOR

Aliaga Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren yari olimpik kapali yüzme havuzu,yaz aylarinda oldugu gibi kis aylarinda da yüzme severlere hizmet veriyor.

Havuz suyu sicakligi,havalarin sogumaya baslamasiyla birlikte Saglik Bakanligi’nin kapali havuz kriterleri dogrultusunda maksimum 28 buçuk dereceye kadar yükseltilerek ideal bir isiya kavusturuldu.Sicak hava fan ve yerden isitma sistemi ile istenilen ortam sicakligina getirilen dis ortam sayesinde vatandaslar soguk havalarda dahi havuzun tadini doyasiya çikartabiliyor.

25 metre uzunluga, 12 buçuk metre genislige ve 2 buçuk metre derinlige sahip yari olimpik kapali yüzme havuzu, kurslar disinda kalan saatlerde vatandaslara hizmet veriyor.Kurslardan faydalanmak isteyenler ya da yüzme dersi almak isteyen vatandaslar Aliaga Gençlik Merkezi’nin web sayfasi olan www.aliagagenclikmerkezi.com adresi üzerinden üye olup kayit yaptirabiliyor.

HEM BÜYÜKLERE HEM KÜÇÜKLERE HIZMET VERIYOR

Günün stresini atmak ve yari olimpik havuzda yüzmenin keyfini doyasiya çikartmak isteyen vatandaslar hafta içi sali, çarsamba, persembe ve cuma günleri 19.00-21.00 saatleri arasinda; cumartesi ve pazar günlerinde ise 10.00-20.00 saatleri arasinda rezervasyon yaptirarak günlük kullanimdan faydalanabiliyor. Ayrica her pazar 15.30-17.30 saatleri arasinda sadece kadinlara özel kullanim imkani da sunuluyor.  

UZMAN EGITMENLER VE CANKURTARANLAR GÖREV YAPIYOR

Ögrencilere hizmet veren uzman egitmenlerin yani sira uluslararasi sertifikalara sahip cankurtaran ekibi de havuzun açik oldugu saatlerde görev yapiyor.Ögrencilere verilen yüzme egitimleri; baslangiç, ögrenim, gelisim ve performans olarak dört gruba ayriliyor. Büyükler ise günlük kullanim disinda stil yüzme dersleri için de havuza kayit yaptirabiliyor.

CAN GÜVENLIGI VE INSAN SAGLIGI ÖN PLANDA TUTULUYOR

Havuzda can güvenligine ve insan sagligina büyük önem veriliyor. Havuz her pazartesi genel bakima alindigi gibi her gün otomatik sekilde robotlar tarafindan dip temizligi gerçeklestiriliyor. Dünya kapali havuz degerlerine göre otomatik olarak ilaçlama yapiliyor. Havuza gelen vatandaslar havuzdaki klor, su sicakligi ve suyun PH derecesini dijital panelden anlik olarak takip edebiliyor.

ENGELLILER IÇIN BÜYÜK KOLAYLIK

Yüzde 100 engelli erisimine uygun bir mimari ile tasarlanan Aliaga Gençlik Merkezi’ nde, fiziksel engelli bireyler de havuz keyfini doyasiya yasiyor. Fiziksel engeli bulunan bireyler haftanin belirli gün ve saatlerinde havuzdan ücretsiz yararlaniyor. Yari olimpik yüzme havuzundan faydalanmak isteyen engelli vatandaslar, Aliaga Belediyesi’nin kendileri için özel olarak temin ettigi portatif engelli havuz lifti ile güvenli bir sekilde havuzun tadini çikartiyor.