YAZ SPORLARI KURSU KAPANIS MAÇIYLA SON BULDU

Aliagali Çocuklar, Yaz Tatillerini Spor Yaparak Degerlendirdi

Spor 21.08.2021 13:16:46 0
YAZ SPORLARI KURSU KAPANIS MAÇIYLA SON BULDU

Aliaga Belediyesi Spor Okullari’nin yaz dönemi kurslari kapanis maçlariyla son buldu.  

Aliagali çocuklarin ruhsal ve bedensel gelisimlerine destek olmak, yaz tatillerini verimli geçirmelerini saglamak amaciyla futbol, basketbol, voleybol, karate ve güres branslarinda açilan yaz spor kurslari, yaz boyunca çocuklarin en büyük eglencesi oldu.

Yaklasik bin sporcunun katilim gösterdigi kurslarda alaninda deneyimli egitmenler görev yapti. Çocuklar ilgi duyduklari branslarda hem temel egitim aldilar hem sosyalleserek yeni arkadasliklar edindiler. Spor yapmanin keyfini doya doya yasayan çocuklar, kendi aralarinda yaptiklari dostluk maçlariyla yaz dönemi kurslarina veda ettiler.

ALIAGA BELEDIYESI SPOR BIRIM SORUMLUSU BILAL ÖZKURT: “ÇOCUKLARIMIZA SPOR YAPMA ALISKANLIGI KAZANDIRMAYI HEDEFLEDIK”

Çocuklarin kisisel gelisimlerine destek olmak ve verimli bir yaz sezonu geçirebilmelerini amaçladiklarini belirten Aliaga Belediyesi Spor Birim Sorumlusu Bilal Özkurt, “Bu yil pandemi nedeniyle sinirli kontenjanlar ile açtigimiz yaz spor kurslarimizin kapanisini gerçeklestirdik. Kapanisimizi basketbol ve futbol kurslarinda egitim gören sporcularimizin kendi aralarinda oynadigi dostluk maçlariyla yaptik. Yaz kurslarimizda çocuklarimiza spor yapma aliskanligi kazandirmayi ve sporu sevdirmeyi hedefledik. Ayrica dostça mücadele etmenin önemini vurguladik. Dilerim ki pandemi bir an önce biter ve kis spor okullarimizda çocuklarimizla yeniden bir araya geliriz” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °