Yelken sporunun kalbi Narlidere'de atacak

Yelken sporunun kalbi Narlidere

Denizle yasayan kent Narlidere, yelken sporcularini agirlayacak. 9-10-11 Eylül'de ‘Narlidere Belediyesi 3. Deniz Festivali' gerçeklestirilecek.

Denizle yasayan kent Narlidere, yelken sporcularini agirlayacak. 9-10-11 Eylül’de ‘Narlidere Belediyesi 3. Deniz Festivali’ gerçeklestirilecek. Etkinlik kapsaminda 9 Eylül 100. Yil Kurtulus Kupasi Yelken Yarislari düzenlenecek. Yaklasik 250 sporcunun katilim göstermesi beklenen festivalde yarislar nefes kesecek. 

Sosyal belediyecilik anlayisi ile faaliyetlerini sürdüren Narlidere Belediyesi, spora destek vermeyi sürdürüyor. Çocuk ve gençlerin yelken sporuna özendirilmesi için organize edilen Narlidere Belediyesi 3. Deniz Festivali, 9-10-11 Eylül tarihleri arasinda gerçeklestirilecek. Festival kapsaminda 9 Eylül 100. Yil Kurtulus Kupasi Yelken Yarislari yapilacak. Gençlik Spor Il Müdürlügü ve Türkiye Yelken Federasyonu’nun düzenledigi yarisin ev sahipligini ise Narlidere Belediyesi ve Izmir Türk Koleji (ITK) Yelken Kulübü yapacak. 


3 SINIF YARISACAK

Narlidere’de bulunan ITK Yelken Kulübü’nden denize açilacak yaklasik 250 sporcu, 3 ayri sinifta yarisacak. 3 gün boyunca Optimist, ILCA 4 ve ILCA 6 siniflarinda gerçeklestirilecek yarislar 9 Eylül günü saat 13.00’da, 10-11 Eylül’de ise saat 11.00’da baslayacak.  Vatandaslar, Altievler Mahallesi Muhtarligi’nin yan tarafindan olusturulan alandan yarislari takip edebilecek. Ödül töreni ise 11 Eylül 17.30’da yine Altievler Mahallesi Muhtarligi’nin yan tarafinda kurulan sahnede yapilacak. 


‘NARLIDERE DENIZ KENTI’

Deniz Festivali’nin bu yil 3.’sünün düzenlendigini belirten Narlidere Belediye Baskani Ali Engin, “Kentimizin bir yani deniz bir yani orman. Bundan en iyi sekilde yararlanmamiz gerekiyor. Gençlerimizin sporla büyümesini ve gelismesini istiyoruz. Bu kapsamda bu tür organizasyonlara destek veriyoruz ve ev sahipligi yapiyoruz. Yaklasik 250’ye yakin genç sporcuyu agirlayacagiz. Izmir’in kurtulusu olan 9 Eylül’de baslayacak olan yarislar, büyük heyecana sahne olacak. Sabirsizlikla yarislari bekliyoruz. Tüm Izmirliler’i yarislari takip etmeleri için Narlidere’ye bekliyoruz” dedi.