Yeni emniyet müdürü Ergül ÇETIN göreve basladi

2022 yili atamalari kapsaminda Izmir'in Foça Ilçesi Emniyet Müdürü olarak atanan Ergül Çetin görevine basladi. Ergül görevi Izmir'in Konak Ilçesi Emniyet Müdürlügü'ne atanan Özgür Arslan'dan devraldi.

Yerel 24.08.2022 14:48:20 0
Yeni emniyet müdürü Ergül ÇETIN göreve basladi

2022 yili atamalari kapsaminda  Izmir’in Foça Ilçesi Emniyet Müdürü olarak atanan Ergül Çetin görevine basladi. Ergül görevi Izmir’in Konak Ilçesi Emniyet Müdürlügü’ne atanan Özgür Arslan’dan devraldi.

1979 yilinda Manisa’nin Demirci Ilçesi’nde dogan Ergül Çetin, 1997 ylinda Polis Koleji’nden, 2001 yilinda Polis Akademisi’nden mezun oldu. Sirasiyla Izmir, Rize, Istanbul illerinde görev yaptiktan sonra tekrar Izmir’e döndü. Çigli Emniyet Müdür Yardimcisi ve Göçmen Kaçakçiligiyla Mücadele Sube Müdürlügü görevlerinin ardindan Foça Emniyet Müdürü olarak atandi.  24 Agustos 2022 Çarsamba günü yeni görevine baslayan Ergül Çetin evli, biri kiz biri erkek ikiz evlat babasi.

Ergül Çetin; Izmir’in turistik ilçesi Foça’da Emniyet Müdürü olarak görevlendirilmekten memnun oldugunu belirterek kendisini bu göreve layik görenlere tesekkür etti. Ergül Çetin; “Ilçenin huzuru, güvenlik ve asayisi için ekip arkadaslarimla birlikte 24 saat görevimizin basindayiz. Ilçenin genel anlamda süregelen huzurlu havasini sürekli kilmaya çalisacagiz. Bunu Foça halkiyla birlikte, onlardan destek ve güç alarak yapacagiz. Bizleri bu göreve layik gören ve göreve Foça halkina selam ve sevgileriyle ugurlayan Izmir Il Emniyet Müdürü’müz Mehmet Sahne’ye ve tüm ilgililere tesekkür ediyorum ” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °