Tarih: 28.12.2020 06:06

YENI FOÇA LIMAN IHALESI ERTELENDI

Facebook Twitter Linked-in

Ulastirma ve Altyapi Bakanligi, Yap-Islet-Devret (YID) kapsaminda yapilacagi duyurulan Izmir Yeni FOÇA Yat Limani Projesi ihalesinin son teklif verme tarihini 18 Ocak 2021 tarihine öteledi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayisinda yayimlanan ilana göre daha önce 17 Aralik olarak ilan edilen ihaleye son teklif verme tarihi 18 Ocak 2021 tarihine ötelendi. Ihale ayni gün 13:30'da yapilacak.

Yeni Foça'da merakla beklenen yat limani için geri sayim basladi. 330 yat kapasiteli Marina devreye girdiginde Yeni Foça, Izmir ve Türkiye turizmine katki saglayacagi günler yaklasti.. Yat limaninin devreye girmesi ile birlikte Yeni Foça yerli ve yabanci çok sayida yatin ugrak yeri haline gelecek. Yatlarin gelmesi ile birlikte ilçede turizmde ivme kazanacak. Foçalilarin merakla bekledigi yatirimla ilgili Uluslararasi referanslari olan Bes firma dosya hazirliyor. Pandemi dolayisiyla hazirlik dosyalarinin tamamlayamadiklari için  ek süre talep ettiler. Ulastirma ve Altyapi  Bakanligi 18 Ocak 2021 tarihine kadar ek süre tanidi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —